Joker - Bay Bay

• Konuyu başlatan 369926
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 5.298
Uyuşturucuya özendirmek? Joker Soprano'dan daha çok tanınıyor. Ayrıca re-diss yapmak ne zamandan beri prim oldu?
Eskileri diyorum, diss yanlış oldu gönderme var.
Karşısındaki insanın ne kadar acımasız olduğunu bilmesine rağmen Soprano bu dissleşmeye girdi. Bu dissleşmeyi Joker'in alacağını başından beri herkes biliyordu zaten.

6 diss yapmadı, bu şarkılarında Joker punch attı ve Soprano'nun cevap vermesiyle de dissleştiler.
Uyuşturucuya özendirmek? Joker Soprano'dan daha çok tanınıyor. Ayrıca re-diss yapmak ne zamandan beri prim oldu?
Aşırı gereksiz bu dissler gerçekten Joker rapi sadece diss olarak görüyor. 6 farklı şarkıda neden Mary Jane gibi bir şarkıya punch atasınki? Hayır ne gerek var? Ayrıca Burry yeni kitlede daha çok tanınıyor diyebiliriz.

Aşırı gereksiz bu dissler gerçekten Joker rapi sadece diss olarak görüyor. 6 farklı şarkıda neden Mary Jane gibi bir şarkıya punch atasınki? Hayır ne gerek var? Ayrıca Burry yeni kitlede daha çok tanınıyor diyebiliriz.
Burada bir yanlışınızın olduğunu düşünüyorum. Joker rapi sadece diss olarak görmüyor. Yalnızca onun tarzı en başından beri sertti zaten. Ayrıca uyuşturucu gibi bir maddeyi özendiren insanlara karşı nasıl bir tavır aldığını biliyorsunuzdur, haliyle rahatsız olunca şarkılarında punch attı ve sonrasında disse dönüştü.
Ayrıca bahsi geçen şarkının adı uyuşturucu ismidir.

Yapmayın hocam uyuşturucuya özendirmek mi? Türkçe rapin en başından beri de Killa şiddete özendiriyor o zaman.
Banane Killa'dan adamlar Almanya'da yaşıyor oradaki durumu bilemem. Sen bana Soprano'yu sordun ben sana Soprano'yu söyledim. Farklı yere çekme. Uyuşturucuya özendirme konusunda daha ne yapabilirler?

Burada bir yanlışınızın olduğunu düşünüyorum. Joker rapi sadece diss olarak görmüyor. Yalnızca onun tarzı en başından beri sertti zaten. Ayrıca uyuşturucu gibi bir maddeyi özendiren insanlara karşı nasıl bir tavır aldığını biliyorsunuzdur, haliyle rahatsız olunca şarkılarında punch attı ve sonrasında disse dönüştü.

Son zamanlardaki şarkılarından hangisi diss değil? Ayrıca jokerin bu old kalma hevesi ne. Rap değişiyor işte kardeşim. 170 diss yapsan da nafile.
Banane Killa'dan adamlar Almanya'da yaşıyor oradaki durumu bilemem. Sen bana Soprano'yu sordun ben sana Soprano'yu söyledim. Farklı yere çekme. Uyuşturucuya özendirme konusunda daha ne yapabilirler
Rap neydi? Rap özgürlüktü :D Ayrıca şarkı 100m dinlenmese Joker diss atar mıydı?

Son zamanlardaki şarkılarından hangisi diss değil? Ayrıca jokerin bu old kalma hevesi ne. Rap değişiyor işte kardeşim. 170 diss yapsan da nafile.

Rap neydi? Rap özgürlüktü :D
Uyuşturucu özgürlük değil. Komik te değil.
Türkçe Rap değişmiyor sadece Trap popülerleşti. Hala çizgisini bozmayan onlarca mc var.

Rap neydi? Rap özgürlüktü :D
Neden anlamakta bu kadar çok zorluk çekiyorsunuz hiç anlam veremiyorum. Bu adam zaten battle rap yapıyor ve disslerinin ne kadar sert olduğunu dinleyenler biliyor. Adam rapin değişmesine karşı değil ya da eskiye takılı kalmış birisi değil. Şu an günümüzdeki popüler rapçilere baktığımız zaman şarkılarında uyuşturucuya özendirdiklerini ve bir kısmının da kadınlara aşağılayıcı kelimeler kullandığını biliyoruz. Bu adamlar bu soytarılara karşı duruyor diye neden eskiye takılı diyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı