JOKER - JOKZILL4

Mete abiyi çok severim hatta burada Mete abi yüzünden bir kaç kişiyle dövüştüm. Birisi sana kötü bir şeyler söylerse sende onu şarkıda gömebilirsin tabi hiç gereksiz bir şarkı değil. Fakat buna rağmen bende Jokzilla 2- Jokzilla 3'teki ruhu uyandırmadı biraz sönük kalmış Jokzilla serisine göre. Tabi eskiden küfür vardı şimdi Mete abi yasal olarak tüm müzik marketlerde yayınlayacağı için küfür kullanmamış bununda etkisi olabilir. Ama küfürsüz diss şarkısı yapıyorsan ( ki Joker bile olsan ) küfür olmadan biraz sönük kalıyor. Norm Ender büyük ihtimalle cevap vermeyecek.

İçyüz denen herifi hiçbir şekilde dinlemem beğenmem. Adam benim 17 yaşında arkadaşıma yürüyüp, neden böyle bir şey yapıyorsun dediğimde de ''Benim hayatım kimse karışamaz'' tarzı şeyler söyledi. Karaktersizin önde gideni. Müziği de vasat.

İçyüz'ün olduğu bir ortamda bulunuyordum arkadaşımla İçyüz korkacak mı diye denedik arkadaşım İçyüz'ün yanında Joker ve Allame de davetliymiş onlarda geliyormuş dedi İçyüz o anda suratı kireç gibi oldu korkudan. Yanındaki atarlı giderli konuşan genç yanında değildi.

Beyler evet belki karakteri sıfır olabilir kendisiyle tanışmışlığım yok ama müziğine lütfen laf etmeyin. Joker çok eski olduğu için göze güzel görünüyor. Aslında yaptığı müzik dinlenmeye değmez onu yükselten eskiden Facebook'da açılan Ceza Fan Club gibi sayfalarda müziklerinin paylaşılması. Joker ve İçyüz'ün arasında geçen battle kesinlikle İçyüz kazanmıştır. Lütfen fanboy'luk yapmayı bırakın ve Jokzilla-2, Jokzilla-3'ü ve Piyango'yu dinleyin ardından Osmanlı Torunu-1, Osmanlı Torunu-2, Osmanlı Torunu-3'ü ve Personel İndirimi'ni dinleyin. Tekrar belirtiyorum, ikisininde fanı değilim sadece iyi olanı seçiyorum ve sadece fanboyluk yüzünden gerçekten güzel müzik yapan adamları harcamaya ne benim ne sizin hakkınız var.
Saygılarımla Cengizhan Konya...

Jokzilla 2, Piyango, Jokzilla 3, Bazen, Kingsize 6, Kingsize 7 ile Joker üstüne toprak attı. Allame ile çalışırken değeri bilinmiyordu ama şuan geleceğin Ceza ayarında olabilecek rapçi adayı.

Joker bence jokzilla 4'te norm endere bana bulaşta tek diss'te işini bitiriyim havası vermiş bence birde norm ender zamanında ceza,fuat gibi büyük üstadlara laf etmiş birisidir yani şuandaki joker,allame,hayki,saian ve ismini sayamadığım bir çok mc'nin ilham aldığı kişilerdir asıl prim'i norm ender yapmıştır bence tabikide jokzilla 4, bir jokzilla 1,2 olamaz ama joker ginede punch ustasıdır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı