Joker Karakteri Hakkında

Beni anlatmışsın ya, yazı az olmuş biraz ama, bu da anlatmaya yeter. Joker'i niye bu kadar sevdiğimi beni gerçekten tanırsanız anlarsınız, ama yüz yüze görüştüğüm insanlar bile beni o kadar tanımıyor. 😁
En büyük hayallerimden birisini de yazayım, normalde yazmazdım ama Joker'i bu kadar anlatmışsın yazayım; üniversiteyi bitirip mesleğimi elime alınca ilk maaşımla kendime Joker'in giydiği takım elbisenin aynısından diktireceğim, Joker'in giyim zevki bile mükemmel. 🤪😁
Beni kısmen tanıyan birkaç kişi var onların da tespitini yazayım, çoğu kişi şaka amaçlı söylüyor ama biraz deliliğim de var, onları da dikkat seviyenizi arttırıp siz bulun. 😁😁😁

Aldığım ilk posterlerden birisi, severiz Joker reisi.
IMG_20201107_142851_6.jpg

Beni anlatmışsın ya, yazı az olmuş biraz ama, bu da anlatmaya yeter.
Konu Joker ise destan yazarım ama bu yazıyı bile okuyan en fazla 2-3 kişi vardır o yüzden uğraşmaya deymez. :)
Joker'in giydiği takım elbisenin aynısından diktireceğim, Joker'in giyim zevki bile mükemmel. 🤪😁
İlla satılıyordur bir yerde diktirneye gerek yok. :D

Sadece filmleri izleyerek mi fanı oldunuz? Çizgi romanlarda sevilecek bir tarafı yok. Katil, hasta ruhlu ve berbat kişiliğe sahip karakter.
Kişiden kişiye değişir, karakter de benim hoşuma gidiyor ama Joaquin Phoenix canlandırması ayrı bir karakter olmuş, birkaç sebebi var benim için şahsen. 😁

Sadece filmleri izleyerek mi fanı oldunuz? Çizgi romanlarda sevilecek bir tarafı yok. Katil, hasta ruhlu ve berbat kişiliğe sahip karakter.
Kişisel görüşlere saygısız bir insansın.

Kimseye karışanazsın, evet fanıyım evet çok seviyorum ne yapacaksın?

Çizgi ramonlarda sevilecek tarafı yoksa banane bundan, ben filmlerdeki karakterlerini seviyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı