Memolii7 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 4 Ocak 2021 #1 Gece gece böyle bir anket açasım geldi, size göre kim? Bana göre Joaquin Phoenix. Heath ölmese bu kadar sevilmezdi.
Gece gece böyle bir anket açasım geldi, size göre kim? Bana göre Joaquin Phoenix. Heath ölmese bu kadar sevilmezdi.
intersect Kilopat Katılım 22 Nisan 2018 Mesajlar 64 4 Ocak 2021 #2 Heath her zaman favorimdir, onun haricinde hiç bir jokere ısınamadım
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 4 Ocak 2021 #3 Joaquin Phoenix'i daha çok seviyorum.
pragma Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 398 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #4 Heath gördüğüm en yetenekli oyunculardandı. Adam zaten Joker'i oynuyormuş gibi değildi sanki gerçekten Jokerdi.
Heath gördüğüm en yetenekli oyunculardandı. Adam zaten Joker'i oynuyormuş gibi değildi sanki gerçekten Jokerdi.
KS KS Memolii7 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 5 Ocak 2021 #5 pragma dedi: Heath gördüğüm en yetenekli oyunculardandı. Adam zaten Joker'i oynuyormuş gibi değildi sanki gerçekten jokerdi. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım yeni filmi izlememişsiniz, ben örnek göstereyim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerçekten efsane.
pragma dedi: Heath gördüğüm en yetenekli oyunculardandı. Adam zaten Joker'i oynuyormuş gibi değildi sanki gerçekten jokerdi. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım yeni filmi izlememişsiniz, ben örnek göstereyim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerçekten efsane.
Pop Smoke Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.390 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 5 Ocak 2021 #6 Karşılaştırmak kesinlikle yanlış. Phoenix daha dramatik ve sade bir jokeri canlandırırken Heath daha gergin, sinirli, psikopat bir karakteri canlandırıyor. İkisi de tartışılmaz en iyileri.
Karşılaştırmak kesinlikle yanlış. Phoenix daha dramatik ve sade bir jokeri canlandırırken Heath daha gergin, sinirli, psikopat bir karakteri canlandırıyor. İkisi de tartışılmaz en iyileri.
pragma Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 398 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #7 Memolii7 dedi: Hocam sanırım yeni filmi izlememişsiniz, ben örnek göstereyim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerçekten efsane. Genişletmek için tıkla... Sinemada çıktığı gün izledim. Heath'in Jokerinde yaşadığım hissiyatı yaşamadım filmde.
Memolii7 dedi: Hocam sanırım yeni filmi izlememişsiniz, ben örnek göstereyim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerçekten efsane. Genişletmek için tıkla... Sinemada çıktığı gün izledim. Heath'in Jokerinde yaşadığım hissiyatı yaşamadım filmde.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 5 Ocak 2021 #8 Heath Ledger eğer ölmeseydi bu kadar ilgi göreceğini düşünmüyorum. Joaquin Phoenix çok daha hoşuma gidiyor.
Heath Ledger eğer ölmeseydi bu kadar ilgi göreceğini düşünmüyorum. Joaquin Phoenix çok daha hoşuma gidiyor.
eqho Kilopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 654 Çözümler 5 5 Ocak 2021 #9 İkisini de sevdim ancak oyum Joaquin Phoenix'e.
intersect Kilopat Katılım 22 Nisan 2018 Mesajlar 64 5 Ocak 2021 #10 pragma dedi: Sinemada çıktığı gün izledim. Heath'in Jokerinde yaşadığım hissiyatı yaşamadım filmde. Genişletmek için tıkla... Aynı hissiyatı yaşayamazsın pek zaten, tek ortak nokta isimlerin joker olması, @Pop Smoke arkadaş konuya açıklık getirmiş bence
pragma dedi: Sinemada çıktığı gün izledim. Heath'in Jokerinde yaşadığım hissiyatı yaşamadım filmde. Genişletmek için tıkla... Aynı hissiyatı yaşayamazsın pek zaten, tek ortak nokta isimlerin joker olması, @Pop Smoke arkadaş konuya açıklık getirmiş bence