Kanka ben de katılıyorum, Joker bi tık daha iyi gibi, ama Burry de kötü değil, ikiside eşit gibi bir şey.Burrynin gerçekten çok sağlam punchları vardı.
Joker fanlarını cidden şaşırttı.
Gerçi dissleşmeyi prim için başlatan bir MC olunca çok da dinleyesim kalmıyor.
Gene de joker alırdı.
Evet, banada biraz öyle gibi geliyor.Sop, eğlencesine yapıyor. Joker de çocuk hırsı var.
Kanka ben de katılıyorum, joker bir tık daha iyi gibi, ama burry de kötü değil, ikisi de eşit gibi bir şey.
Aynen hocam, tam o tarz, dissleşmek için rap yapan biri gibi.Hocam, güzel punclar atıldı ama ben jokerden jokzilla tarzı bir performans göremedim.
Zaten jokerin en sevmediğim yanı bu önüne her gelen kişiye bir punch atayım.
Kılıma dokunana saldırayım falan diyen bir tip.
Burry'nin dissleri çok sağlam, dinlemediğini varsayıyorum, ikisi de sağlam kalem.Jokerle o çocuğu mu kıyaslıyorsunuz cidden? Jok bu ülkedeki en yetenekli mclerden. Dissleşmeyi de kimin aldığı çok açık ortada bence. Ayrıca Jokun çok ciddiye aldığını da zannetmiyorum.
Sizce burry soprano devam etseydi kim alırdı? İkisi de sağlam kalem, sağlam Diss'ler attılar, sizce kim alırdı?
Ben sahsen dinledim ama net olarak joker aldı.Burry'nin dissleri çok sağlam, dinlemediğini varsayıyorum, ikisi de sağlam kalem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.