Joker vs Rota dissleşmesi

Rota kaydını alıyor dostlar.

Şu konuya ne diyorsunuz? Son dissinde Joker'in "Sevdiğiniz sanatçıları ateşe attım ve hiçbiri canlı çıkamadı" dediği, geçmişte dissleştiği adamların aylık dinlenmesi. Joker'den yüksek...

Jokerin başarısı ve rap içindeki statüsü Spotify dinleyici sayısıyla ölçülecek bir şey değil. Patron da burry de rap yapmıyor. Joker yapıyor ve iki dissleşmede de joker kazandı.

Rota'nın İblisler gibi bir diss yapsana ne güzel olurdu diye bekliyorum ama sanmıyorum o türde bir şey çıkacağını. Konuyu takip ediyorum, Rota'dan güzel bir re-diss gelirse gayet keyifli olur, Joker'in çok iyi çünkü.

Geldi yeni parça Rota'dan.

Geldi yeni parça Rota'dan.

Nasıl buldunuz hocam? Ben ilkinden sonra gayet iyi derim ama 2 Diss'de dinleyen adam Joker'inkine tabii ki daha iyi der, Rota'da eski zamanlardaki gibi bir vibe alamadım.

Nasıl buldunuz hocam? Ben ilkinden sonra gayet iyi derim ama 2 Diss'de dinleyen adam Joker'inkine tabii ki daha iyi der, Rota'da eski zamanlardaki gibi bir vibe alamadım.

Benim hoşuma gitti. Flow istediler, iyi flow yaptı. Bu iş Joker'in son dissi ile bitecek. Rota'dan bir cevap daha gelmez, parçada bunu belirtti. Tankurt Manas da olaya dahil olacak.

Benim hoşuma gitti. Flow istediler, iyi Flow yaptı. Bu iş Joker'in son dissi ile bitecek. Rota'dan bir cevap daha gelmez, parçada bunu belirtti. Tankurt Manas da olaya dahil olacak.

Evet bende beğendim diyebilirim. Tankurt Manas'ı hiç dinlemedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…