Joker vs Rota dissleşmesi

İmzalı İndigo albümü olan biri olarak senin profil fotoğrafını görünce çok duygulandım :) Konuya gelince Rota'nın Joker'in yarısı kadar rap kariyeri yok. İlla ki re-diss gelecektir.

Rota şarkıyı bana atsaydı keşke adamakıllı mixlerdik. Bazı sanatçıların stüdyo kaydı leak şarkıları fanlar tarafından daha iyi mixleniyor. Mix mastering kenara bıraksam da daha kötü şarkı çok az duydum feci rezaletti.

Rediss geldi Joker'den. Cringe adında.

Tam 3 dakika önce. Bilgisayara geçince dinleyeceğim 5 dakikaya.

Joker'in yeni parçasını Twitter'da paylaşması üzerine Rota da saniyesinde yorum yaptı.

1751651887699.png

Son düzenleme:
Rediss geldi Joker'den. Cringe adında.

Tam 3 dakika önce. Bilgisayara geçince dinleyeceğim 5 dakikaya.

Joker'in yeni parçasını Twitter'da paylaşması üzerine rota da saniyesinde yorum yaptı.

Eki Görüntüle 2527697

Rota bu şekilde kendini insanların gözünde daha da alçaltıyor maalesef. Hem bu kadar kalitelisiz bir diss yazıp hem de hâlâ tweet atıyor. Tamamen prim için yaptığını zannediyorum. Primini de güzel yaptı bence. Bir 2 sene yeter ona.

Rota bu şekilde kendini insanların gözünde daha da alçaltıyor maalesef. Hem bu kadar kalitelisiz bir diss yazıp hem de hâlâ tweet atıyor. Tamamen prim için yaptığını zannediyorum. Primini de güzel yaptı bence. Bir 2 sene yeter ona.

Dissleşmeler zaten ekseriyetle prim içindir ve böyle olmasında da sıkıntı yoktur. İlk Joker diss attı, prim olmadı, Rota cevap yazınca mı prim oldu?

Dissleşmeler zaten ekseriyetle prim içindir ve böyle olmasında da sıkıntı yoktur. İlk Joker diss attı, prim olmadı, Rota cevap yazınca mı prim oldu?
Evet rota yazınca oldu çünkü olayları disstrack yapma aşamasına getiren rota idi. Geçenlerde rota, disstrackine gelen olumsuz yorumları sildiğine dair bir haber çıktı. Ne kadar doğrudur tartışılır ancak hem Twitter dan bu kadar çok cevap yazıp hem kötü bir disstrack yapıp hem de gelen kötü yorumları silmek prim yapmak değil midir sizce?

Ayrıca belki bu düşüncem saçma olabilir lakin rotanın sırf konuşulmak için böyle kötü bir disstrack yaptığını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı