İnceleme Jonsbo M.2 soğutucu

Kardeşim eline sağlık. Emeğine sağlık.

Bende yeni aldığım ssd ile alakalı neredeyse aynı sorunları yaşadım. Senin incelemeni okuyup aynı soğutucuyu alıp taktım. Sonuçlarda neredeyse birebir aynı. Kullandığım ssd Kingston Renegade SRNGS/1000G 1TB 7300/6000MB/s. Termal ped olarak ikisini de gri (0.5mm) kullandım. Önceki halini eklemedim. Dediğim gibi soğutuculu ve soğutucusuz sonuçlar neredeyse aynı. Tekrardan teşekkürler.

Dosya Ekleri

• tekno.png
    203,2 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

Rica ederim.

Laptop için düşünüyorum da kalınlığı kaç mm SSD takiliyken olcebilir misiniz

Kasa içerisinde erişilmesi zor bir yerde ancak paketinden yazan ölçüleri söyleyebilirim sana dostum. 73mm(uzunluk) x 24.4mm (genişlik) x 9.6mm (yükseklik). Duruma göre daha kalın olan ön kısım arka tarafa denk gelecek şekilde takabilirsin.

Teşekkürler hocam.ucu ucuna sığar belki ama riske etmeyip ince bakır modellerden alicam.

Hocam bu soğutucu tabut gibi alttan üstten ssd yi kapatan tipte mi? Benim SSD hem altta hem üstte yonga olduğu için biraz kalın. Araştırmalarımda bu tür soğutucuların çift katmanlı SSD ler için uygun olmadığı yazıyordu. Sizin SSS çift katmanlı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…