Jordan 1 mid nereden alınır?

stoxienN

Hectopat
Merhaba, ben jordan 1 almak istiyorum Nike'ın internet sitesinde sadece ekteki model var okulda ve günlük kullanımda giymek için alacağımdan sade(düz renk olmayan) bir model istiyorum güvenilir siteler veya elden alabileceğimiz mağazalar var mıdır? Dolap'ta uygun fiyata satılanlar var orijinal midir? Bütçe 3000. (Airforce veya dunk önermeyin)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-10-15-20-09-41-109_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-10-15-20-09-41-109_com.android.chrome.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba, ben jordan 1 almak istiyorum Nike'ın internet sitesinde sadece ekteki model var okulda ve günlük kullanımda giymek için alacağımdan sade(düz renk olmayan) bir model istiyorum güvenilir siteler veya elden alabileceğimiz mağazalar var mıdır? Dolap'ta uygun fiyata satılanlar var orijinal midir? Bütçe 3000. (Airforce veya dunk önermeyin)
Dolapta uygun fiyatlara satanların çoğu çakmadır benim dolaptan birçok alışverişim oldu biliyorum az çok ürün linkini atarsanız size yardımcı olabilirim.

Dolapta uygun fiyatlara satanların çoğu çakmadır benim dolaptan birçok alışverişim oldu biliyorum az çok ürün linkini atarsanız size yardımcı olabilirim.
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! Nike Siyah Sneaker Yeni & Etiketli Online Satın Al

dolap'ta ne bulduğuma bir bak! Nike Beyaz Spor Ayakkabı Yeni Online Satın Al

dolap'ta ne bulduğuma bir bak! Nike Beyaz Sneaker Yeni & Etiketli Online Satın Al

Peki 2500-3000 civarına satılanlar var, bunları alsam nasıl olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı