José Mourinho Fenerbahçe'ye yakın

Bu adam gelirse şakasız FB şampiyon, bunu bir GS'li olarak söylüyorum, bu adam adeta bir deha, bu adam da yapamazsa, kimse yapamaz şampiyon.
Bu adam son 10 yıldır çalıştırdığı hiçbir takımla şampiyon olamadı, en sonda Roma'dan kovuldu. Mourinho eski Mourinho değil, bu kadar iddialı konuşmak bana biraz komik geldi.

Kağıt üzerinde olduğu gibi her şey o kadar kolay değil maalesef, Fenerbahçe bu yıl konferans kupasını elinin tersiyle itti.

10 yıldır şampiyon olamayan bir kulüp. Önceliğinin lig şampiyonluğu olması gayet doğal bir durum. Yoksa Avrupa başarısını da önemseyeceğini düşünüyorum Fenerbahçe'nin.
Bu hocayı Avrupa da başarı istemeden getiriyorlarsa kulüp batar, Süper Ligden şampiyon olduktan sonra gelen tüm gelirleri toplasan adamın yıllık maaşı yapmıyor.

Çekişmeli bir lig görmek her zaman güzeldir, rekabet yarıştaki herkesi geliştirir ancak Mourinho'nun süper ligde başarılı olabileceğini pek sanmıyorum.

Bence bizim ligde başarısız olacak erken havlu atacak. Dikkatleri üzerine çok çekti. Diğer rakipler fb yi değil TD yenme yarışına girecekler. Avrupa konusunda başarılı olabilir belki.
Birkaç maç kaybetsin satar söylenmeye başlar ligin gerçekçiliği yok vs bla bla diye.

Son düzenleme:
Fener'in sorunu ön elemeleri geçememesiydi. Benim tercihim İsmail Hoca ile devam etmek olurdu. Evet, Mourinho isim olarak çok iyi ve Klopp, Guardiola, Ancelotti gibi isimlerle aynı seviyede birisi. Ama son senelerde o da Fenerbahçe gibi sürünüyor. Belki Mourinho da kariyerini tekrar şahlandırmak için daha çok çaba sarf edebilir. Fenerbahçe'nin kesinlikle CL gruplarına kalması lazım. Oradan gelen para Konferans kupasını kazanmaktan daha iyi. Ön elemede bu sene aşırı zor rakipler gelmeyecek. Şanslıyız. Kura şansı da olursa elimizdeki oyuncular ve takviyeler ile gruptan çıkmak hayal olmaz. En kötü 3. olup Avrupa'dan devam edebilmek gerek. Mourinho turnuva hocası. Maçlarda hücum oynatmaz, garantici sistem kurar ve turu geçirir. Öyle bir hoca. Bakalım, verdiğimiz paraya değer umarım.

Bu arada, Beşiktaş İsmail Hoca'yı alırsa en mantıklı hamleyi yapmış olur. Belki de çoktan teklif etmişlerdir. Bilmiyorum, Beşiktaş'lılar bu konu hakkında ne düşünüyor.

Bence şampiyonluk için Mourinho'nun sistemi uygun. Garanti oyun oynatıyor ve çok hücumcu tarzda değil.

Benim tercihim İsmail Hoca ile devam etmek olurdu.
Bence böylesi daha iyi oldu. Fenerbahçe bu sene daha çok oyuncu kadrosu ile ön plana çıktı, hoca çok fazla verimli değildi. İsmail Kartal'ın geç ve korkak şekilde oyuncu değişikliği yapması, takımın 1 gol yedikten sonra bile oyuncuların ellerinin ayaklarının titremesi, anadolu takımlarına karşı son haftalarda kendi sahasında puan bırakması Fenerbahçe için yeterli bir teknik direktör olmadığını gösteriyor.

Yanına iyi yardımcılar getirtmek gerekiyordu. Yardımcısı kendi oğlu diye biliyorum. Kararlarını sorgulayacak birileri lazım yanında. Dur hocam sen ne yapıyorsun falan diyecek biri olsa böyle olmazdı. Herkes hata yapabilir.

@Lee Yubin İsmail Hoca gayet yetersiz. Bir BJK'li olarak söylüyorum. Zira bugün o Konferans kupası FB'nin müzesine gelmediyse bunun esas sorumlusu İsmail Hoca'dır.

Bu arada bu sene ŞL'den düşen artık Avrupa Ligi'ne düşmüyor. Direkt olarak eleniyor diye gördüm bir yerde.

Ah evet. Yeni CL formatına bu sene geçildiğini unutmuşum. Haklısınız. 32 takımdan ilk 24 içinde olmak gerekiyor devam edebilmek için.

İlk söylediğinize ise şu yönden katılmıyorum. Yanında onun eksiklerini kapatan iyi bir ekip olsa böyle sorunlar olmazdı. TD'lik de bir ekip işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…