Bu adam son 10 yıldır çalıştırdığı hiçbir takımla şampiyon olamadı, en sonda Roma'dan kovuldu. Mourinho eski Mourinho değil, bu kadar iddialı konuşmak bana biraz komik geldi.Bu adam gelirse şakasız FB şampiyon, bunu bir GS'li olarak söylüyorum, bu adam adeta bir deha, bu adam da yapamazsa, kimse yapamaz şampiyon.
Kağıt üzerinde olduğu gibi her şey o kadar kolay değil maalesef, Fenerbahçe bu yıl konferans kupasını elinin tersiyle itti.Ben Avrupa Liginde final görebileceğini düşünüyorum. Mourinho zaten Avrupa tecrübesi yüksek olan bir teknik adam. Şu an Fenerbahçe'nin hazır kadrosu da var. Lukaku, Dybala, Sörloth, Talisca gibi isimlerle de anlaşılırsa Fenerbahçe'nin Avrupa'da kupa kazanmaması için bir sebep yok.
Bu hocayı Avrupa da başarı istemeden getiriyorlarsa kulüp batar, Süper Ligden şampiyon olduktan sonra gelen tüm gelirleri toplasan adamın yıllık maaşı yapmıyor.10 yıldır şampiyon olamayan bir kulüp. Önceliğinin lig şampiyonluğu olması gayet doğal bir durum. Yoksa Avrupa başarısını da önemseyeceğini düşünüyorum Fenerbahçe'nin.
Çekişmeli bir lig görmek her zaman güzeldir, rekabet yarıştaki herkesi geliştirir ancak Mourinho'nun süper ligde başarılı olabileceğini pek sanmıyorum.