Koskoca futbolcusun, sırf sponsorluk için C*sper marka bilgisayar alıyorsun 
Birincisi Excalibur markasının gayet iyi olduğu tüm teknoloji sayfaları tarafından bilinen bir gerçek. İkincisi Enis abi taş mı yesin ? Bence bir şeyleri eleştirmek zorunda hissetmektense videodan keyif almaya bakmalısın. Böyle hayat geçmez çünkü kral.Neden Casper? Enis abi olmadı.
Her şey tamam ama Casper konusunda fikrim değişmez. Bu forumda sevilen bir marka değil kendisi.Birincisi Excalibur markasının gayet iyi olduğu tüm teknoloji sayfaları tarafından bilinen bir gerçek. İkincisi Enis abi taş mı yesin ? Bence bir şeyleri eleştirmek zorunda hissetmektense videodan keyif almaya bakmalısın. Böyle hayat geçmez çünkü kral.
Uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Josef De Souza, Enis Kirazoğlu buluşmuşlar, Excalibur E600 ile Call of Duty War Zone oynamışlar. 13 dk. kahkaha atarak izledim videoyu. Excalibur'la pratik yapacağım derken Josef bayağı güldüm![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.