Ayrıca 12 Aralık'ta Detroit: Become Human çıkıyor.Ayrıca haftaya (12 Aralık) The Escapists ücretsiz!
Ücretsiz kelimesini sonsuza dek anlamı çıkabilir. Eğer sadece başlığınızı okursa.@Hikmet Benol Neresi yanlış ben göremedim.
Örnek veriyorum başlık ile alakasız bir kitap aldınız ama başlık sizi ikna etti ama okuyunca tam bir hayal kırıklığı yaşadınız bir daha o yazarın kitabını alır mıydınız?Siz kitabı sadece başlığını okuyup mu alıyorsunuz? Başlıklar ilgi çekici olmalıdır ki içeriği okutsun.
Ayrıca her "ücretsiz" demek "sonsuza kadar ücretsiz" demek değildir. Oyunu aldıktan sonra sonsuza dek sizin oluyor kısmen doğru bu "sonsuz" olayı tabii.
Yok ben içeriği okurumda şimdi belki bu oyunu isteyen vardır bir hevesle yükler bir hevesle gider diye.İçeriğini okumadan kitap almam. Dediğim gibi başlık dikkatimi/ilgimi çeker sonra içeriğine göz gezdirir kitabı alırım. Tavsiyem sizde böyle yapın sadece başlığı okuyup atılmayın konulara![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.