Joystick ayarlarda olmasına rağmen oyunda yok

Gabrielxc

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar, iki kişi PES 21 oynayacağız şimdi ayarlarda kullanıcı 1 zaten klavye olacak kullanıcı 2 olarak joystick seçiyorum kaydediyorum ancak oyunda gözükmüyor. Daha önce böyle bir şey olmamıştı sorun ne olabilir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    75,3 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran Görüntüsü (56).png
    Ekran Görüntüsü (56).png
    60,8 KB · Görüntüleme: 23
Joystick’in bağlı ve sürücülerinin güncel olduğundan emin ol, ayarları “Uygula” ile kaydet ve bilgisayarı yeniden başlat.

Joystick'in bağlı ve sürücülerinin güncel olduğundan emin ol, ayarları “uygula” ile kaydet ve bilgisayarı yeniden başlat.

Joystick bağlı, sürücüler güncel, ayarları da uyguladım bir de yeniden başlatıp girmeyi deneyeyim.
Ayarlarda falan tuş ayarı falan da yapılıyor ama oyunda girince yok.

Başlatın hocam bekliyorum.Ayrıca şunları da deneyin bi’
Joystick’in düzgün çalışıp çalışmadığını Windows ayarlarında kontrol edin, farklı USB portu kullanmayı deneyin ve PES 21’in kontrol ayarlarını yeniden yapın.

Başlatın hocam bekliyorum. Ayrıca şunları da deneyin bi'.
Joystick'in düzgün çalışıp çalışmadığını Windows ayarlarında kontrol edin, farklı USB portu kullanmayı deneyin ve PES 21'in kontrol ayarlarını yeniden yapın.

Yaptım sonuç değişmedi Steam'den girdiyi etkinleştirince aynı şekil kullanıcı 2 seçiyorum ama oyunda kullanıcı 1 olarak oynatıyor.

Steam’in “Big Picture Mode”da kontrol ayarlarını kontrol edin, joystick sürücülerini güncel tutun ve farklı USB portlarına deneyin. Oyun içi ayarları sıfırlayıp manuel olarak “Kullanıcı 2”yi seçmeyi de deneyin.

Steam'in “big picture mode”da kontrol ayarlarını kontrol edin, joystick sürücülerini güncel tutun ve farklı USB portlarına deneyin. Oyun içi ayarları sıfırlayıp manuel olarak “kullanıcı 2”yi seçmeyi de deneyin.

Tam olarak böyle aslında sorunsuzda çalışıyor sadece 2. kullanıcı olarak kullanamıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (57).png
    Ekran Görüntüsü (57).png
    82,6 KB · Görüntüleme: 22
Joystick 1. kullanıcıda çalışıyor, 2. kullanıcıda çalışmıyor. Ayarları kontrol et, joystick’in doğru bağlandığından emin ol ve Steam dosyalarını doğrula.

Joystick 1. kullanıcıda çalışıyor, 2. kullanıcıda çalışmıyor. Ayarları kontrol et, Joystick'in doğru bağlandığından emin ol ve Steam dosyalarını doğrula.

İşte bende onu anlamadım PES 21 settingsde kullanıcı 2 olarak seçip ayarları yapılıyor anca oyunda her türlü 1 oluyor.

Hocam Joystick'i farklı USB portlarına tak, Steam Big Picture Mode'da joystick ayarlarını kontrol et, sürücüleri güncelle, PES 21'deki ayarları sıfırla ve Steam Controller ayarlarını gözden geçir. Eğer çözülmezse, PES 21'i yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı