7 Yaşındaki Haçkır Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Gamepad desteklemeyen PC oyunlarını oynamak için JoyToKey indirmek istiyorum, acaba bahsi geçen bu uygulama güvenilir midir?
Gamepad desteklemeyen PC oyunlarını oynamak için JoyToKey indirmek istiyorum, acaba bahsi geçen bu uygulama güvenilir midir?
Çözüm U U unknown11212 5 Ağustos 2022 Güvenli. VirusTotal taramasına bakabilirsin. Ayrıca yıllar önce kullanıyordum.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #2 Güvenli. VirusTotal taramasına bakabilirsin. Ayrıca yıllar önce kullanıyordum. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS 7 Yaşındaki Haçkır Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #3 unknown11212 dedi: Güvenli. VirusTotal taramasına bakabilirsin. Ayrıca yıllar önce kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam VirusTotal taramasını atabilir misiniz bende böyle oldu da. Artı 0 Eksi
unknown11212 dedi: Güvenli. VirusTotal taramasına bakabilirsin. Ayrıca yıllar önce kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam VirusTotal taramasını atabilir misiniz bende böyle oldu da.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #4 Silinen üye dedi: Hocam VirusTotal taramasını atabilir misiniz bende böyle oldu da. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde sonuçlandı ama o şüpheli bulan antivirüs sürekli saçmalıyor. En çok kullanılan antivirüslerin sonucuna bak. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam VirusTotal taramasını atabilir misiniz bende böyle oldu da. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde sonuçlandı ama o şüpheli bulan antivirüs sürekli saçmalıyor. En çok kullanılan antivirüslerin sonucuna bak.