JPG Le Male Elixir bozulmuş olabilir mi?

Lamelo

Hectopat
Herkese merhaba, yaklaşık 1.5 2 ay önce tatile gitmiştim yazlığa ve Le Male Elixir'i kutusuna koyup evde bıraktım. Güneş almıyordu, doğrudan odada kitaplığın arkasındaki raftaydı. Bugün geldiğimde açtım baktım etrafı ıslak akıtmış veya uçmuş mu anlamadım. Şişedeki seviyesi aynı görünüyordu. Sonra sıktım biraz koku bir değişmiş, sentetikleşmiş gibiydi. Bozuldu mu tam anlayamadım ama bir şey var. Sizce düzeltebilir miyim, ne yapmalıyım? Buzdolabına koysam şu an bir şey değişir mi?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, yaklaşık 1.5 2 ay önce tatile gitmiştim yazlığa ve Le Male Elixir'i kutusuna koyup evde bıraktım. Güneş almıyordu, doğrudan odada kitaplığın arkasındaki raftaydı. Bugün geldiğimde açtım baktım etrafı ıslak akıtmış veya uçmuş mu anlamadım. Şişedeki seviyesi aynı görünüyordu. Sonra sıktım biraz koku bir değişmiş, sentetikleşmiş gibiydi. Bozuldu mu tam anlayamadım ama bir şey var. Sizce düzeltebilir miyim, ne yapmalıyım? Buzdolabına koysam şu an bir şey değişir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Şimdi parfüm dediğimiz sıvı öyle hemen bozulabilen bir ürün değil ama güneş görmeyen yerde öylece duran bir şişenin de akıtma yaptığına hiç şahit olmadım. Siz yokken evde birileri var mıydı acaba yani onlardan biri bir müdahelede bulunmuş olabilir mi?

Şimdi parfüm dediğimiz sıvı öyle hemen bozulabilen bir ürün değil ama güneş görmeyen yerde öylece duran bir şişenin de akıtma yaptığına hiç şahit olmadım. Siz yokken evde birileri var mıydı acaba yani onlardan biri bir müdahalede bulunmuş olabilir mi?

Yok kimse yoktu ama şişenin etrafı ıslak. Kutusuna koymuştum. Şimdi dolapta tutuyorum gerek var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı