Merhaba. lise sonum ve sonbahar, kış için, belki de ilkbahar da dahil olur, parfüm ariyorum. bugün JPG Le Male Elixir kokladım, bayağı hoşuma gitti. sizce yaşıma ve okula gider mi? cevrede hiç kullanan biri yok. Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Tam tıkırında. Kızların sıktığı o şekerli iğrenç parfümden daha hafiftir emin ol.Merhaba. lise sonum ve sonbahar, kış için, belki de ilkbahar da dahil olur, parfüm ariyorum. bugün JPG Le Male Elixir kokladım, bayağı hoşuma gitti. sizce yaşıma ve okula gider mi? cevrede hiç kullanan biri yok. Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Tam tıkırında. Kızların sıktığı o şekerli iğrenç parfümden daha hafiftir emin ol.
Çok ağır ve tatlı bir koku okul ortamında ben kullandım biraz koku hassasiyetimden ötürü çok alışamadım ayrıca yaşınıza uygun, parfüm bana kalırsa kış ve sonbaharda kullanılmalı sıcak havalarda bayar daraltır başka sorun varsa yardımcı olabilirim.
Hocam istersen 3ml dekant alıp deneyebilirsin.Vallahi kime güveneceğim kararsızım ya ama alacağım gibi.
Okula gidebileceğine inanıyorsak alacağım havalar biraz daha soğuduğunda kullanmaya baslarım mantıklı mı?
Hocam istersen 3ML dekant alıp deneyebilirsin.
Bugün Boyner'de denedim bayağı hoşuma gitti ama kapalı alanda boğar mı bilemedim swy kokan elemanların yanında bence daha düzgün ve mantıklı olabilir gibi.
Çok ağır ve tatlı bir koku okul ortamında ben kullandım biraz koku hassasiyetimden ötürü çok alışamadım ayrıca yaşınıza uygun, parfüm bana kalırsa kış ve sonbaharda kullanılmalı sıcak havalarda bayar daraltır başka sorun varsa yardımcı olabilirim.
Bende de swy absolutely var. Dershanede sıkıyordum hiç rahatsız olanı görmedim. Gidip mancera red tobacco minvalinde bir parfüm sıkmadığın sürece bir sorun yok bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.