JPG'Le Male Elixir muadili var mı?

Vallahi stoğu bitmiş 55ML Le Male Elixir absolu emre geldinin. Kimyager ahmetten düz Elixir'i alacağım galiba.

Hocam stokta var gibi gözüküyor sepete ekleniliyor.

Vallahi stoğu bitmiş 55ML Le Male Elixir absolu emre geldinin. Kimyager ahmetten düz Elixir'i alacağım galiba.

Elixir'i kimyager ahmetten tavsiye edenler oldu. Alsak mı ne yapsak?
WhatsApp Image 2025-12-10 at 22.25.23.jpeg

Arkadaşımda orijinali vardı ama ben kokuyu tam beğenemedim tabii kişiden kişiye değişir zaten birinci olan bir parfüm. Belki absolu güzeldir.

Koku vanilya ve bal yoğunluklu bir koku bunu biliyorum orijinalini kokladım. Muadil sadece Tutaste'den kullandım açılışta lavanta ile açılıp hemen vanilyaya dönüşüyor ve kuruduğunda vanilya bal ikilisi öne çıkıyor. Tende kalıcılığı ise 5 saat civarı. Yayılım çok düşük ve koku benzerliği de düşük.

Koku vanilya ve bal yoğunluklu bir koku bunu biliyorum orijinalini kokladım. Muadil sadece Tutaste'den kullandım açılışta lavanta ile açılıp hemen vanilyaya dönüşüyor ve kuruduğunda vanilya bal ikilisi öne çıkıyor. Tende kalıcılığı ise 5 saat civarı. Yayılım çok düşük ve koku benzerliği de düşük.

Evet hatırladım neden sevmediğimi orijinalinde de yayılımı çok düşüktü.

Le Male'le ondan çok daha iyi ve garanti bir koku.

Vallahi ben tatlı kokularda khamrah qahwa lattafayı çok beğendim bir de orijinalini ucuza bulabiliyorsun 2 bin civarı. Kalıcık da mükkemel 2 gün onunla yattım hala kokusu geliyordu.

1765397993276.jpeg

@Kadir Güvener instagramda böyle bir paylaşım gördüm şu fotoğrafta tavsiyede edebileceğin var mı?

Son düzenleme:
Vallahi ben tatlı kokularda khamrah qahwa lattafayı çok beğendim bir de orijinalini ucuza bulabiliyorsun 2 bin civarı. Kalıcık da mükkemel 2 gün onunla yattım hala kokusu geliyordu.

Eki Görüntüle 2619510

@Kadir Güvener instagramda böyle bir paylaşım gördüm şu fotoğrafta tavsiyede edebileceğin var mı?
İstanbulda havalar ortalama 10derece civarında. Buna göre Dior Homme intense'in fena bir vuruculuğu var şuan baya iş yapar. Le male Le tam bu havaların kokusu.

İyi bir You intensely muadili akşam date'inde iltifat aldırır çekici bir güce sahip bende Kimyager Ahmetin var henüz tam oturmadı dinlendiriyorum.

Ombre leather havası geçti.
Hafif fresh olsun dersen Reflection 45 yada Ultra male iş yapar şu havalarda.

Fotoğrafta olmayan Rehab ve pegasus'a gözatmanı şiddetle tavsiye ederim.

İstanbul'da havalar ortalama 10derece civarında. Buna göre diyor Homme Intense'in fena bir vuruculuğu var şu an bayağı iş yapar. Le Male'le tam bu havaların kokusu.

İyi bir you intensely muadili akşam Date'inde iltifat aldırır çekici bir güce sahip bende kimyager Ahmet'in var henüz tam oturmadı dinlendiriyorum.

Ombre leather havası geçti.
Hafif fresh olsun dersen reflection 45 ya da Ultra male iş yapar şu havalarda.

Fotoğrafta olmayan rehab ve Pegasus'a gözatmanı şiddetle tavsiye ederim.

Tamamdır bakacağım bu aralar 4 5 parfüm alma fikrim var zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı