Jrokez hayatını kaybetti

Allah rahmet eylesin. Dostlarına, ailesine ve yakınlarına Allah sabır versin. Ölümün nereden geleceği hiç belli değil. Kendisini ara sıra izlerdim. Eğlenceli ve iyi biriydi.

Kendinemüzisyen izlediğim zamanlar biliyordum kendisi samimi ve güzel bir insandı hiçbir nedenim yoktu sevmemek için. Allah rahmet eylesin

Hayat gerçekten çok garip. Kendisi daha dün "yarın da şampiyonlar ligi müziğini dinleriz" demiş.
yarının garantisi yok maalesef. Kimse bilemezdi son vedasının son yayın olacağını. Kendisini izlemezdim ama tanırdım az da olsa. duyunca cidden çok şaşırdım. Allah rahmet eylesin, Başımız sağolsun, Ailesine de sabır diliyorum.

Hiç izlemedim ama son zamanlarda çok can tükeniyor. Allah ailesine sabır versin.

Jrokez lakaplı Oğuzhan Dalgakıran’ın düştüğü öğrenildi.
Kaza söylentilerinin ardından birçok yayıncı canlı yayınını sonlandırdı.
Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. 💔

1755464291571.png

Son düzenleme:
Jrokez lakaplı oğuzhan dalgakıran'ın düştüğü öğrenildi.
Kaza söylentilerinin ardından birçok yayıncı canlı yayınını sonlandırdı.
Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. 💔

Eki Görüntüle 2557846

Allah rahmet eylesin kendisini hiç izlemedim ama tanırdım birçok videoda yüzümü güldüren bir insandı görünce gerçekten de çok üzüldüm.

Ara sıra izlerdim kendisini erayin çok yakın arkadaşı daha yeni evlenmişti çok üzüldüm bir an inanmadım herhalde şaka filan çünkü ekip çoğunlukla şaka yaptığından yalandır dedim ama sonra öğrendim Allah'tan rahmet ailesine ve sevdiklerine (eşine ve annesine özellikle) sabır diliyorum mekanı cennet olsun.

Ankara’daki evinin balkonunda dengesini kaybederek 12. kattan düşmüş maalesef. Allah rahmet eylesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı