Jtag'lı Xbox 360 350 TL'ye alınmalı mı?

SilentStorm

Kilopat
Sahibinden'de Xbox 360 buldum. Yanında oyun yüklü HDD ile birlikte. Sizce alınmaya değer mi?
Hiç konsolum yok, bilgisayarım var. Xbox One 700 TL'den başlıyor. Eski bir konsol olduğu için kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alma ben aldım pişman oldum oyun parasını düşünmeden aldım alacaksan ps 4 al xbox pişmanlıktı.Üyelikler çok pahalı oyunlarda pahalı xbox 360 artık tarihe gömülde hepsi eski oyunlar parana yazık olur çok pişman olursun senin anlayabiliyorum bende öyleydim aldım pişman oldum konsol=para alma derim.

Xbox 360, eğer JTAG'li ise oyunu korsan olarak internetten indirip oynayabilirsin.

Fiyatı 350, gayet uygun.

Xbox 360'ın ilk çıkan modellerinde anakart hataları vardı. Sistem tamamen çöp olacak kadar kritik hatalar.

Bu yüzden alacağın kişiye anakartını sor. Link konusunda tam olarak yardımcı olamayacağım. Bazı anakartlar (genelde ilk çıkan) sıkıntılı, sonra çıkan anakartlar ve değişen güç soketi ile bu sıkıntı çözüldü. Bende Xbox 360 almadan önce çok araştırdım. Öğrendim ama şimdi pek aklımda değil. Jasper, Falcon sağlam anakart diye hatırlıyorum.

Xbox 360, eğer JTAG'li ise oyunu korsan olarak internetten indirip oynayabilirsin.

Fiyatı 350, gayet uygun.

Xbox 360'ın ilk çıkan modellerinde anakart hataları vardı. Sistem tamamen çöp olacak kadar kritik hatalar.

Bu yüzden alacağın kişiye anakartını sor. Link konusunda tam olarak yardımcı olamayacağım. Bazı anakartlar (genelde ilk çıkan) sıkıntılı, sonra çıkan anakartlar ve değişen güç soketi ile bu sıkıntı çözüldü. Bende Xbox 360 almadan önce çok araştırdım. Öğrendim ama şimdi pek aklımda değil. Jasper, Falcon sağlam anakart diye hatırlıyorum.

evet jtaglı yanında harici disk var
Bence alma ben aldım pişman oldum oyun parasını düşünmeden aldım alacaksan ps 4 al xbox pişmanlıktı.Üyelikler çok pahalı oyunlarda pahalı xbox 360 artık tarihe gömülde hepsi eski oyunlar parana yazık olur çok pişman olursun senin anlayabiliyorum bende öyleydim aldım pişman oldum konsol=para alma derim.
batuhan oyuna para vermeme gerek yok cijaz kırık
bir de kinect alınmaya değer mi

evet jtaglı yanında harici disk var

batuhan oyuna para vermeme gerek yok cijaz kırık
bir de kinect alınmaya değer mi
Oyunlar eski ve grafikler kötü 350 tl ye alınabilir eğer çok istiyosan alabilirsin.Oyunları bilgisayarcıda kırdırma internette beleşe var.
Oyunlar eski ve grafikler kötü 350 tl ye alınabilir eğer çok istiyosan alabilirsin.Oyunları bilgisayarcıda kırdırma internette beleşe var.Kinect alma çünkü eski kinectler pek iyi değil pişman olursun zaten kinect alıp nabacaksın hiçbir işe yaramaz sadece 2 3 oyun var kinect için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı