Juddering Sorunu

Makaleler
1
Yer
Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu
Daha önceki 1-2 konu bununla ilgiliydi. Fakat forumdan yeterli bilgi alamadığımdan yabancı forumlara göz gezdirdim. Benim sorunum "Juddering" diye geçiyor. Basitçe ekrana gelen görüntünün ve monitörün Hz değerinin örtüşmemesi gibi bir şey sanırım.

Bunu çözmek için öğrendiğimden birazcık daha fazla ingilizce gerektiğinden ve bunu yaşayan başkaları için Türkçe kaynak yaratmak amacıyla böyle bir konu açtım. Malum bu sorun parçanın arızalı olmasına bakmıyor. Yani ciddi bir durum.

Video Judder
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuma ilginizden dolayı çok teşekkür ederim fakat burada yazanlar benim ingilizcemi epey aşıyor. Acaba adımları kısa şekilde anlatma şansınız var mı? :)

Konuma ilginizden dolayı çok teşekkür ederim fakat burada yazanlar benim ingilizcemi epey aşıyor. Acaba adımları kısa şekilde anlatma şansınız var mı? :)

Benim de İngilizcemi aşıyor. Bu yüzden konuda yardım istedim.

Video izlerken fareyi hareket ettirmeden 30 saniye beklettikten sonra hareket ettirince ekranda anlık kasma oluyor. Sistem olarak amd ryzen 1700 işlemci, asus b350m anakart, ekran kartı rx 580 pulse 8gb, monitör asus VG245HE.

Sorununuz tam anlamıyla nedir? Ne yaparken karşılaşıyorsunuz, donanımınız nedir, monitörde hangi çıkışı kullanıyorsunuz?
Unturned'te, Furmark'ta devamlı her saniye; Masaüstünde, Nostale'de, Pencereleri taşırken, fareyi hareket ettirirken ara sıra kısa süreli takılmalar mevcut.
Kısacası Juddering.

RX 480 Strix 8G
Samsung S22C350 monitör kullanıyorum

Monitörü hdmi ile kasaya bağlıyorum ve kasada iki tane hdmi girişi mevcut. Diğer hdmi girişine taktım ve sabahtan beri sorun yaşamadım sizde yapabiliyorsanız değiştirmeyi deneyin bende şimdilik işe yaramış gibi duruyor.

Monitörü hdmi ile kasaya bağlıyorum ve kasada iki tane hdmi girişi mevcut. Diğer hdmi girişine taktım ve sabahtan beri sorun yaşamadım sizde yapabiliyorsanız değiştirmeyi deneyin bende şimdilik işe yaramış gibi duruyor.
Ekran kartımın sadece 1 tane HDMI çıkışı var. Ancak zaten öğleyin kartı Aldığım Vatan Bil. şubesine gidip okkalı bir metin yazarak verdim. Teknik servise yollandı. Eğer arıza raporu çıkar ise ve başka bir ürün ile değiştirme imkanım olur ise GTX 1060 6GB veya RX 580 8G almayı düşünüyorum. O kadar yazdıktan sonra umarım sorunu görebilirler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı