Juggerneot İtem Kasma

Tolga11

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2014
Mesajlar
73
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçen bir maç attım çok da iyi oynadığımı düşünüyorum, birkaç item aldım.
Fakat sizin önerdiğiniz item varsa bu hero ya, onu alarak daha etkili olabilirim.

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Juggernaut Mid oynuyorsan Bottle bulundur. Eğer top-bot oynuyorsan Phase Boost ve Mask Of Madness başlangıç itemlerim olsun. Bence Juggernaut'un en önemli özelliği, onu diğerlerinden farklı yapan ultisi. Aghanim de şart ultisinin etkili olmasında. Battlefury çıkıldıktan sonra Desolator çıkılabilir. Etti 5 item. Son itemini de maçın gidişatına göre ayarla.
 
Aghanim parça parça alabiliyor muyuz? Hangi parçaları alırsak aghanim olur? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dükkanda Aghanim's Scepter üzerine gelip sol tık yaparsanız parçaları belirtir size.
 
Bence aghanime gerek yok. Çünkü rakip eul's veya ghost aldımı çöpe gider jugger'ın ultisi. Yaptığın itemler yerinde ve sadece bana göre bir eksik var. O da mjollnir. Hem hız hem güç hem de ekstra yıldırım hasarı verir. O zaman karşısında kimse duramaz juggernaut'ın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes Eul çıkmayı akıl etmiyor. Juggernaut'u teke tekte haklayabilcek çok hero var. Jugger karşısındakine yenilmek üzere iken ultisi ile haklayabiliyor. Önemli bence Aghanim.
 
Önemli olan aghanim phase botla beraber ilk item olmalı 3 sıçrama demek fazladan kill demek.
Aslında itemleri oyunun gidişatına göre ve karşındaki herolara göre kasman gerekiyor. Mesela bir oyunda bizi bir jugger phase aghanim refresher orb ile pert etmişti :)
Aghanimden sonra benim tercihim desolator oluyor genellikle. Desolatorle beraber damage çok aşırı artıyor. Ondan sonrasına oyuna göre Battlefurry veya Butterfly tercihlerim arasında ama dediğim gibi oyundan oyuna değişebilir yeri gelir manta kasılabilir veya çok ezmişsen fantezi yapıp Refresher orb ile 2 u atabilirsin ama dikkat et refresher orb 400 mana harcıyor :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı