Jumbum güvenilir mi?

rintarou

Hectopat
Jumbum'dan birkaç parça alacağım. Lian Li'nin yeni soğutması ve PSU'su falan var. Çok hoşuma gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak bir şirket olduğunu tahmin ediyorum buranın, hatta tek başına, ek iş olarak yaptığı bir iş bile olabilir arkadaşın. Küçük bir şirket olması ve Türkiye'de bulunması biraz zor olan ürünleri ön sipariş mantığı ile getirip satıyor olması sempati duymama sebep olmuştu ancak iş ücret iadesine gelince hiçbir yanıt alamıyorsunuz, bu sebeple kimseye tavsiye edemiyorum maalesef. Belki yalnızca stoktan sattıkları ürünler Amazon vs gibi platformlarada yaptıkları listelemelerden alınabilir ancak tüketiciyi güvence altına alan 3. parti bir site olmadan alışveriş etmek mantıklı değil gibi.

Ben de şubat ayında 6 adet Lian Li kasa fanı sipariş etmiştim, toplam 10k küsur lira yapıyor. Taahhüt edilen teslim tarihi geçtikten sonra wp üstünden iletişime geçtim, tedariğinde sıkıntı olduğunu istersem iptal edebileceğimi ya da beklemeye devam edebileceğimi söylediler, ben de beklemeyi tercih ettim ancak bir hafta sonra aynı ürün aynı anda İncehesap ve başka satıcılarda stoğa girince belki jumbum da tedarik edebilmiştir diye kontrol etmek için yazdım ama olumsuz yanıt aldım böyle olunca iptalini istedim, iptal için kayıt açmamı istediler, kayıdı açtım, bir hafta oldu ve ücret iadesi yapılmadığı gibi artık mesajlara yanıt da vermiyorlar.

Tavsiyem eğer bir sorun yaşıyorsanız aynı zamanda hiç beklemeden tübis üstünden kayıt açmanız. Mesafeli satış sözleşmelerinde, satıcının ürünü siparişi takiben 14 gün içinde temin edememesi durumunda, yasal faizi ile birlikte ücret iadesi talep edebilme hakkı oluşuyor internette okuduğum kadarıyla. Tüketici hakem heyeti de aşırı yavaş işleyen 2-3-4 ay sürebilen bir süreç, dolayısı ile iyi niyetle düşünüp esnaf adam yardımcı olur falan demeyin bir uyuşmazlık yaşıyorsanız şimdiden açın kayıt bence.

Tryx panaroma için bakınıyordum iyi ki almamışım teşekkürler.

Bir hafta aradan sonra hiçbir şey demeden ücret iadesini işleme aldılar. İadeyi er geç yapacaklarını düşünüyordum zaten ancak internetten çok sık alışveriş eden biri olarak yaşadığım kötü deneyimler arasında olacak, sonuçta daha sevkiyatı yapılmamış, faturası kesilmemiş bir parayı iade edecekler altı üstü, aynı gün ya da sonraki gün tamamlanması gerekirdi.

jumbum tok hemşerim adam keyfi çalışıyor başka da kimse yok sanırım.Ne yazılara cevap veriyor kapı kapalı baca tıkalı ulaşılacak başka yerde yok sanki gizli saklı iş yapıyor.Sipariş verecektim vazgeçtim birde bunların kaprisiyle uğraşamam.

Son düzenleme:
jumbum tok hemşerim adam keyfi çalışıyor başka da kimse yok sanırım.Ne yazılara cevap veriyor kapı kapalı baca tıkalı ulaşılacak başka yerde yok sanki gizli saklı iş yapıyor.Sipariş verecektim vazgeçtim birde bunların kaprisiyle uğraşamam.
Ben de aynı şekilde. Sipariş verdim verdiğime pişman oldum iade ettim. 2k fazla verip güvenilir satıcıdan daha düşük modeli aldım adamlar üstüne aradı üründen memnun musunuz diye. Ama jumbum gözümde sorunlu bir site olarak kalacak maalesef.

Maalesef ki değil, öngörülen sipariş tarihini neredeyse 2 ay geçmiş olan ürünü göndermediler ve mesajlara geri dönüş yapmıyorlar. Bu mesajı okuyanlara tavsiyem kesinlikle uzak durun.

Sipariş no ? veya Çağrı No ?
Sipariş no: #20449
Talep no: #465

Screenshot_3.png Screenshot_1.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı