Jumbum güvenilir mi?

Geç Teslimat Etiketli Üründür
1- Uyarı: Teslimat tarihi normalden daha uzun olan bir üründür. Yukarıda teslimat tarihi bilgisi mevcuttur.
2- Bu ürünün fiyatı, stok maliyeti olmadığı için daha avantajlıdır.
3- Sitemizde satılan tüm ürünler gibi; faturalı, orjinal ve 2 yıl garantilidir.
4- Size özel olarak tedarik edildiği için; teslimat süresinde siparişi iptal etme hakkınız mevcut değildir.
5-
Tedarik sürecinde oluşabilecek fiyat artışı alıcıya yansıtılmaz. Görüntülenen fiyat dışında ilave bir ücret ödenmemektedir.

Teslimat süresi uzun olan ürünlerimizde bulunan etiket yukarıdaki gibidir. Teslimat sürecindeki iptal taleplerini değerlendirmiyoruz çünkü bu şartla satış yapıyoruz. Ancak bir kusurumuz sonucu verdiğimiz taahhüt yerine getiremez isek iade hakkı veya daha fazla bekleme hakkınız saklıdır.
Anladım şuan için sadece ürün geldikten sonra sanırım iade hakkımız doğuyor, teşekkürler.

Sipariş oluşturuyorsunuz, teslimat tarihi her üründe mevcut ve mümkün oldukça başarılıdır.(ürün grubuna, tedarikçi firmamıza, bizim o firmadan hangi periyotlarla nakliye organize ettiğimize göre değişkendir.)
Sonra bekliyorsunuz.
- Ola ki o zaman zarfında tedarik edemedik, ücret iade hakkını sunuyoruz (%2'nin altında bu oran)
Avrupa da 5 büyük dağıtıcı ile çalışma halindeyiz. Tedarik edilmeme durumu neredeyse olmuyor (%1'in altında) ancak organizasyon hatalarımız veya gümrükleme gecikmeleri bazen bu teslimat süresini aşmamıza neden olabiliyor.

Avrupa da 5 büyük dağıtıcı ile çalışma halindeyiz = drop shipping yapiyoruz mu demek hocam anlamadim.

Bende bir kaç ekleme yapayım. İş yeri sahibi arkadaşlar toplayabilirlerse ön sipariş ile istenen ürünleri getirmeye çalışıyorlar. Tabi bunun adedi nedir ne kadar olması gerekiyor bilemiyorum. Fakat şöyle bir durum var sanırım maddi güçleri olmadığından dolayı kısa zaman da az da olsa stok getirip satamıyorlar anladığım kadarıyla. Neden böyle söylüyorum. Çünkü vaat ettikleri tarih kesinlikle tutmuyor. Son zamanlarda artık teslimat tarihi yazmamaya başladılar sadece geç teslimat yazıyorlar tarih yok ne zaman olursa misali. Ben iki adet sipariş görseli bırakıyorum. Bir tanesi iki ayı geçti. Diğeri iki ay oldu neredeyse geleceğine ümidim kalmadı o yüzden iptal ettirdim. Sipariş verdikten sonra muhatap bulamıyorsunuz. Devamlı ileri bir tarihe erteliyorlar. Kısacası canınız sıkılır keyfiniz kaçar. Stokta varsa alın yoksa aman yakınından bile geçmeyin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-29 104425.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-29 104425.png
    48,5 KB · Görüntüleme: 67
  • Ekran görüntüsü 2024-10-29 104538.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-29 104538.png
    44,4 KB · Görüntüleme: 67
@jumbum Aldık bakalım , bu arada size tavsiyem en acilinden şu soğutucuyu getirtin bence. Tabi ucuza satmak mümkün olacaksa.

Thermalright Peerless Assassin
Model olarak tam detaylı numarasından emin değilim.
Zaten Gaming.gen.tr dipten satıyor. Böyle bir soğutucuyu ne kadara almayı planlıyorsunuz çok merak ettim?

Bende bir kaç ekleme yapayım. İş yeri sahibi arkadaşlar toplayabilirlerse ön sipariş ile istenen ürünleri getirmeye çalışıyorlar. Tabi bunun adedi nedir ne kadar olması gerekiyor bilemiyorum. Fakat şöyle bir durum var sanırım maddi güçleri olmadığından dolayı kısa zaman da az da olsa stok getirip satamıyorlar anladığım kadarıyla. Neden böyle söylüyorum. Çünkü vaat ettikleri tarih kesinlikle tutmuyor. Son zamanlarda artık teslimat tarihi yazmamaya başladılar sadece geç teslimat yazıyorlar tarih yok ne zaman olursa misali. Ben iki adet sipariş görseli bırakıyorum. Bir tanesi iki ayı geçti. Diğeri iki ay oldu neredeyse geleceğine ümidim kalmadı o yüzden iptal ettirdim. Sipariş verdikten sonra muhatap bulamıyorsunuz. Devamlı ileri bir tarihe erteliyorlar. Kısacası canınız sıkılır keyfiniz kaçar. Stokta varsa alın yoksa aman yakınından bile geçmeyin.
Ben de iade için yazıyorum ,pazartesi konuyla alakalı geri dönüş yapacağız denmişti ama ulaşamadım tekrar, inş iade olacaktır.

Zaten Gaming.gen.tr dipten satıyor. Böyle bir soğutucuyu ne kadara almayı planlıyorsunuz çok merak ettim?
Thermalright markalı ürünleri TR de maceraya gerek yok dünya pazarına göre en ideal seviyede hatta bazen dünya pazarına göre düşük seviyede bir fiyata erişebiliyor müşteriler. @Smmmhunter Haklı ;)

Merhaba sizinle yapılan WA görüşmelerine göre anlaşılıyor ki, epey mağdur etmişiz. Üzgünüz . Bu olayın sebebi maddi güçten ziyade organizasyon sürecimizle alakalı. Ürün tedariği tamam ancak bulunduğumuz bölgenin gümrüklemesi Istanbul gibi yoğun olmadığı için nakliyede çok zaman kaybediyoruz. Bu kayıplar öyle 2-3 günlük değil malesef haftalık oluyor. Elbette bu anlattığımız durum sizin sorununuz değil bizim çözmemiz gereken ve sorumluluğumuzda.
Kesinlikle iyileştirme ve alternatif yöntemler peşindeyiz ve bu işi sorunsuz yapacağımıza inanıyoruz.
En büyük kısım olan tedarikçi anlaşmalarımız sorunsuz ve geniş.

Teslimat tarihi bulunmayan ürünümüz yok bunun için özel kodlama yapıldı oradaki hatalı bilgiyi düzeltmek isteriz.

Son düzenleme:

Ben sorduğum zaman kimse satmıyordu(araştırdığım kadarı ile)
Fiyat olarak uygun olacaksadan kastım şu örnek olarak şu an bu kasaları almayı planlıyordum.

Ama yurt dışında en üst modeli şu an yaklaşık 9.000 civarında iken buradan almaya kalksam en alt modeli 10.000 TL'ye geliyor. Şu an sadece jumbum satıyor (gene araştırdığım kadarı ile)

Ha bunda Jumbum'un bir suçu yok, gümrüktü, taşımaydı, vergiydi derken Türkiye'de bütün ürünlerde benzer farklar çıkıyor. Bırakın elektronik eşyayı, şu an muz bile direk çevirdiğiniz zaman örneğin İngiltere'de 40 TL olarak buradan çok daha ucuz. Daha ülkeler asgari ücret farkına girmiyorum bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben sorduğum zaman kimse satmıyordu(araştırdığım kadarı ile)
Fiyat olarak uygun olacaksadan kastım şu örnek olarak şu an bu kasaları almayı planlıyordum.

Ama yurt dışında en üst modeli şu an yaklaşık 9.000 civarında iken buradan almaya kalksam en alt modeli 10.000 TL'ye geliyor. Şu an sadece jumbum satıyor (gene araştırdığım kadarı ile)

Ha bunda Jumbum'un bir suçu yok, gümrüktü, taşımaydı, vergiydi derken Türkiye'de bütün ürünlerde benzer farklar çıkıyor. Bırakın elektronik eşyayı, şu an muz bile direk çevirdiğiniz zaman örneğin İngiltere'de 40 TL olarak buradan çok daha ucuz. Daha ülkeler asgari ücret farkına girmiyorum bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kasayı sitemizde listeledik, stok planı yapıldı ancak pre-order ile stock arasında fiyat farkı olacaktır. Onu belirtmemiz gerek yanlış anlaşılmalara sebep vermemek adına ilerki süreçte.

@jumbum
Merhabalar, ayın 22 sinde sipariş verdim fakat yanlış sipariş verdiğimi farkettim ve 25 inde yaklaşık 10 gün kadar önce sizlere ilettim, pazartesi dönüş yapılacağı iletildi fakat 10 gündür dönüş yok. Hem wp den hem de siteniz üzerinden yazdım.
Lütfen ürün iadesi için geri dönüş yaparmısınız...

Bazı olumsuz yorumlar okumuştum, süreçleriniz ve geri dönüşleriniz şuan için çok yavaş neredeyse yok denecek kadar. Şuan ben, iptal için bu kadar uğraşıyorım, ürün almış olsam ve garanti süreciyle uğraşmaya kalksam gerçekten ne kadar vaktimi alacak merak etmedim değil. Sürecin tüm aşamalarını tabiki de diğer arkadaşların fikir edinmesi için paylaşacağım.

Saygılarımla.

@jumbum
Merhabalar, ayın 22 sinde sipariş verdim fakat yanlış sipariş verdiğimi farkettim ve 25 inde yaklaşık 10 gün kadar önce sizlere ilettim, pazartesi dönüş yapılacağı iletildi fakat 10 gündür dönüş yok. Hem wp den hem de siteniz üzerinden yazdım.
Lütfen ürün iadesi için geri dönüş yaparmısınız...

Bazı olumsuz yorumlar okumuştum, süreçleriniz ve geri dönüşleriniz şuan için çok yavaş neredeyse yok denecek kadar. Şuan ben, iptal için bu kadar uğraşıyorım, ürün almış olsam ve garanti süreciyle uğraşmaya kalksam gerçekten ne kadar vaktimi alacak merak etmedim değil. Sürecin tüm aşamalarını tabiki de diğer arkadaşların fikir edinmesi için paylaşacağım.

Saygılarımla.
Geri dönüş yapıldı ve iade onaylandı, tekrar teşekkür ediyorum. Ücret iadesinin de hafta şçi yatacağı iletildi👍

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı