Jumbum güvenilir mi?

rintarou

Hectopat
Jumbum'dan birkaç parça alacağım. Lian Li'nin yeni soğutması ve PSU'su falan var. Çok hoşuma gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tryx panaroma için bakınıyordum iyi ki almamışım teşekkürler.

Bir hafta aradan sonra hiçbir şey demeden ücret iadesini işleme aldılar. İadeyi er geç yapacaklarını düşünüyordum zaten ancak internetten çok sık alışveriş eden biri olarak yaşadığım kötü deneyimler arasında olacak, sonuçta daha sevkiyatı yapılmamış, faturası kesilmemiş bir parayı iade edecekler altı üstü, aynı gün ya da sonraki gün tamamlanması gerekirdi.

jumbum tok hemşerim adam keyfi çalışıyor başka da kimse yok sanırım.Ne yazılara cevap veriyor kapı kapalı baca tıkalı ulaşılacak başka yerde yok sanki gizli saklı iş yapıyor.Sipariş verecektim vazgeçtim birde bunların kaprisiyle uğraşamam.

Son düzenleme:
Ben de aynı şekilde. Sipariş verdim verdiğime pişman oldum iade ettim. 2k fazla verip güvenilir satıcıdan daha düşük modeli aldım adamlar üstüne aradı üründen memnun musunuz diye. Ama jumbum gözümde sorunlu bir site olarak kalacak maalesef.

Maalesef ki değil, öngörülen sipariş tarihini neredeyse 2 ay geçmiş olan ürünü göndermediler ve mesajlara geri dönüş yapmıyorlar. Bu mesajı okuyanlara tavsiyem kesinlikle uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…