UçanİneğeVuranFil
Decapat
Hayır. Linke tıklaman gerek.Hocam sürpriz bozana basar basmazmı çıkıyor.

Moderatörden gizli işler...
Hayır. Linke tıklaman gerek.Hocam sürpriz bozana basar basmazmı çıkıyor.
Evet. AAAAAAAAAA.Tamam hocam hangisi o acaba ekrana bakıp kötü gülümseyen ve arkadan ses gelen videomu. O çok korkunç.
Hocam sizin yüzünüzden gözlerim kapalı bir şekilde o korkunç yüz ve ses ile bilgisayarın kapatma tuşunu aradım ve 5 saniye basılı tuttum.Haklısın.
Ama ben demiştim açmamalısın diye. Neden siliyor.![]()
Benim mesajım silinmiş ama beni alıntılayanlarda duruyor. Ve o dediğiniz değilTamam hocam hangisi o acaba ekrana bakıp kötü gülümseyen ve arkadan ses gelen videomu. O çok korkunç.
Benim mesajım silinmiş ama beni alıntılayanlarda duruyor. Ve o dediğiniz değil. Deneyin çok güzell.
![]()
Ya abi hoparlörün ses çok açıkmış elim ayağım dolandı alt f4 çektim. Ama korkuttuAçmayın korkarsınız.![]()
İlk deneyimimde yaptığım.Hocam sizin yüzünüzden gözlerim kapalı bir şekilde o korkunç yüz ve ses ile bilgisayarın kapatma tuşunu aradım ve 5 saniye basılı tuttum.
Sonra bilgisayarı yeniden açtım ve bu sefer de tarayıcıyı ses kapalıyken açtım neyseki Opera GX kullanıyorum ana ekrana attı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.