Juo Powerbank alınır mı?

hymeria

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, son zamanlarda laptopumu şarj etmek için 100W üstünde çıkış veren bir powerbank arayışına girdim ve diğer pahalı ürünlerin yanında uygun fiyatlı olan bu Juo powerbanki görünce acaba kötü bir ürün olduğundan dolayı mı ucuz diye düşündüm. Şu anki fiyatı Prime ile 1673₺, sizce alınır mı?

Laptop; Lenovo LOQ 15IAX9 83GS00P6TR Notebook

Powerbank: Juo 20000mAh 130W LED Ekranlı USB-A + Type-C Kablolu Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı : Amazon.com.tr: Elektronik

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, son zamanlarda laptopumu şarj etmek için 100W üstünde çıkış veren bir powerbank arayışına girdim ve diğer pahalı ürünlerin yanında uygun fiyatlı olan bu juo powerbanki görünce acaba kötü bir ürün olduğundan dolayı mı ucuz diye düşündüm. Şu anki fiyatı Prime ile 1673₺, sizce alınır mı?

Laptop; Lenovo LOQ 15IAX9 83GS00P6TR Notebook

Powerbank: Juo 20000mAh 130W LED Ekranlı USB-A + Type-C Kablolu Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı : Amazon.com.tr: Elektronik

Ben kullanıyorum fena değil işimi görüyor
Yalnız laptopumun grafik kartı biraz güçlü ve adaptörü de hayvan gibi güç çekıyor prızden o yuzden tam verımlı kullanamadım ancak ortalama bir laptop için tahmınımce iş görür.

Benım 67 watt telefonlarımı 33 watt telefonlarımı çok seri şarj ediyor ve güzel yanı 67 watt ile hızlı doluyor.

130 watt dolum hızınız desteklıyormu onu bılmıyorum.

Ben kullanıyorum fena değil işimi görüyor
Yalnız laptopumun grafik kartı biraz güçlü ve adaptörü de hayvan gibi güç çekıyor prızden o yuzden tam verımlı kullanamadım ancak ortalama bir laptop için tahmınımce iş görür.

Benım 67 watt telefonlarımı 33 watt telefonlarımı çok seri şarj ediyor ve güzel yanı 67 watt ile hızlı doluyor.

130 watt dolum hızınız desteklıyor mu onu bılmıyorum.

UGREEN 100W Güç Bankası 145W Maks 25000mAh Harici Pil, 3 Bağlantı Noktalı USB C Güç Bankası, MacBook Pro/Air, iPhone 14 Pro, Galaxy S23 Ultra, Dell ile Uyumlu Dijital Ekranlı : Amazon.com.tr: Elektronik

Ugreen'in bu ürününü sipariş ettim 2750₺'ye. Laptopum 140 Watt'a kadar Type-C'den şarj destekliyor.

İş görmesi lazım Ugreen juodan daha kaliteli bir marka tabii.
Sizin 4050 105 watt çekiyormuş bu arada 140 değil ama mevcut Type-C bağlantısı Max 140 destekliyorsan sorun yok bence. Yetmesi lazım.

Ama tahmınımce ister ju olsun ister u Green bu güçteki powerbanklar ile tahmınımce en fazla 1 kez laptop dolar çünkü gücü ancak o kadarına yetiyor.

Uzun süreli kullanım için farklı güçlü şarj ünitleri lazım (mesela kampta dogda iken)

Ki bix marka var bir tane hiç fena durmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı