Çözüldü Just Cause 2 DirectX Error code 3

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O harici kartı kullanmanı sağlıyor. Eski oyun olduğundan bu tür sorunlar çıkabiliyor. Eski oyunlarda patchleri ve güncellemeleri yapmak önemli bu yüzden.

Teşekkürler son olarak adam ilk çözünürlük ayarı yapıyor ve harici ekran kartını seçiyor. Bu sürekli harici ekran kartı kullanması demek değil mi böylece ömrü daha çabuk bitmez mi?

Bu arada sorun sayenizde çözüldü. :)

Just Couse 2'de aynı hatayı alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öğrenmek istediğim şey: Yapılan şey nedir? Ne işe yarar? Hangi amaçlarda kullanılır?

Yapılan şeyin iyi mi kötü mü olduğunu öğrenmeye çalışıyorum.

-----------------------

Ek olarak oyunu açtıktan sonra bir işlem daha yapıyor. Zaten oyun açılmış o yaptığı şey ne oluyor onu da anlamış değilim.

Aynı problemi bende yaşadım hatta konu açtım. Fakat çözüm bulamayınca mecbur bunu yaptım ve İntel HD Graphics 4000 ile oynuyorum ve oyun 20 FPS yukarısına çıkmıyor. Bende sildim zaten.

Teşekkürler son olarak adam ilk çözünürlük ayarı yapıyor ve harici ekran kartını seçiyor. Bu sürekli harici ekran kartı kullanması demek değil mi böylece ömrü daha çabuk bitmez mi?

Bu arada sorun sayenizde çözüldü. :)
Hayır sadece oyuna girdiğinde etkinleşir.

Bu ayarı yaptığımızda sürekli harici mi kullanacak yoksa oyunlarda mı açılacak. Sürekli harici kullanması seneler geçtikçe daha çabuk ömrünün bitmesine neden olmaz mı diyecektim.
Sürekli harici ekran kartı çalışırsa cihaz daha fazla ısınır ve daha fazla güç harcar. Masaüstü konumunda dahili GPU'nun çalışması daha iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı