Just Cause 3 Oynarken Mavi Ekran"Critical Process Died" Hatası

YesilFil

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum çünkü durum ciddi. Arkadaşlar yazın başında 5000 tl ye bir bilgisayar topladım. Son bir haftaya kadar sıkıntısız bir şekilde çalışıyordu. Hiçbir oyunu oynarken hata veya mavi ekrana rastlamamıştım. Fakat bu aralar özellikle Just Cause 3 oynarken Sürekli mavi ekran aldım ilk başlarda 1-2 kere oldu. Sonra sıklaştı her açışımda oldu şimdi oyun hiç açılmıyor ya Hata verip programı kapatıyor ya da direk mavi ekranı veriyor. Mavi ekran Hata kodları "Critical Process Died" ya da "Memory Management" ikisite çıktı. Çözümünü çok araştırsamda herkez sürücü güncelle falan diyor ben bütün sürücülerimin güncel olduğuna eminim sorun neyden kaynaklanıyo olabilir özellikle Critical Process Died sorunu bana kafayı yedirticek. Umarım ki bana yardımcı olursunuz ilk konum olduğu için pek iyi yazamamış olabilirim :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı