Çözüldü Just Cause 3 Steam "Fatal Eror 38" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

45406

Kilopat
Makaleler
1
Oyunu Steam'den indirim ile aldım kurdum oyuna girdim ayarları yaptım başlattım ve bu sorun karşıma çıktı "Fatal Eror 38".

Oyunu 5-10 dk anca oynayabiliyorum sonra ekran donuyor ve uyarı çıkıp kapatıyor kendisini.
Oyunun yapımcılarına "SQUARE ENIX" destek talebi açtım ve ne göreyim en son cevaplanan konu 2015-2016 arasında olmuş.
Benim anladığım kadarıyla oyun yeni nesil sistemler de sıkıntı çıkartıyor ama bir çözüm bulabilen yok.
Kimisi MSI AfterBurner üzerinden CPU Underclock yapmayı önermiş ama ne fayda.

Tam olarak aldığım hata şu :

"A fatal error occured in the gaphics driver.
Code:38
Result : 'Device Removed, Reason : DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: Graphics device stopped
responding. There might be infinite loop in a GPU program.

Just Cause 3 will now exit.
Any unsaved progress will be lost."

Sistemim :
  • AMD Ryzen 5 1500X
  • Asus Prime A320M-K
  • Radeon RX 580 4G

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 940m çok kötü bir kart değil. GTX 950M'in bir altındaki kart. Üstün bir multimedya kartı. HD çözünürlük bu arada evet.

Oyunu oynayabiliyorsan oynamaya devam et. Bunu her yerde belirtmek zorunda değilsin. Sisteminde 940M var diye bu dünyanın en iyi kartı değil. Yukarıda ben GT 730'un Just Cause 3 için uygun olmadığını söyledim. Buraya gelip de "ben 940M ile oynuyorum" demenin bir anlamı yok. İyi, güzel, oynamaya devam et.

Oyunu oynayabiliyorsan oynamaya devam et. Bunu her yerde belirtmek zorunda değilsin. Sisteminde 940M var diye bu dünyanın en iyi kartı değil. Yukarıda ben GT 730'un Just Cause 3 için uygun olmadığını söyledim. Buraya gelip de "ben 940M ile oynuyorum" demenin bir anlamı yok. İyi, güzel, oynamaya devam et.
Öncelikle teşekkür ederim. Fakat çok keskin konuşuyorsunuz. Sadece oynayabildiğimi söyledim az daha linç olucaktım. Kolay gelsin.

Konu kilit.

Oyun bazı ekran kartların da sorun çıkarıyor ve yapımcıları herhangi bir çözüm sunmuş değiller.

Ekran kartınızın bu oyunda ki inceleme videolarını izlemeden almayın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı