Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Just Cause 3 oynuyordum sonra görevler sıktı ve Save yükledim. Save çalışmıyor, sebebi nedir Steam mı kabul etmiyor yoksa ben mi yüklerken hata yapıyorum?
Yüklenen kayıdı görüyor ama açmıyor 2 tane seçenek çıkıyor ya yeni oyun başlatacağım ya da oyundan çıkacağım.
Sorunu çözdüm eğer oyuna Full Save atarsanız ( just cause™ 3 DLC: Sky Fortress pack ) diye bir DLC istiyor onu satın almanız lazım almadan Full Save yapılmıyor bu sorun çözülmüştür.
Düzeltme DLC'yi satın almadan oynaya bileceğiniz bir Save dosyası buldum buyurun burada: SAVEGAME: 100 % Complete! ALL UNLOCKED – Just Cause 3 Mods
Yüklenen kayıdı görüyor ama açmıyor 2 tane seçenek çıkıyor ya yeni oyun başlatacağım ya da oyundan çıkacağım.
Sorunu çözdüm eğer oyuna Full Save atarsanız ( just cause™ 3 DLC: Sky Fortress pack ) diye bir DLC istiyor onu satın almanız lazım almadan Full Save yapılmıyor bu sorun çözülmüştür.
Düzeltme DLC'yi satın almadan oynaya bileceğiniz bir Save dosyası buldum buyurun burada: SAVEGAME: 100 % Complete! ALL UNLOCKED – Just Cause 3 Mods