Çözüldü Just Cause 3 Yüklenen Save Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

unrestful

Hectopat
Just Cause 3 oynuyordum sonra görevler sıktı ve Save yükledim. Save çalışmıyor, sebebi nedir Steam mı kabul etmiyor yoksa ben mi yüklerken hata yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yüklenen kaydı görüp açmıyor mu? Kaydı hiç görmüyor mu?

Yüklenen kayıdı görüyor ama açmıyor 2 tane seçenek çıkıyor ya yeni oyun başlatacağım ya da oyundan çıkacağım.
Sorunu çözdüm eğer oyuna Full Save atarsanız ( just cause™ 3 DLC: Sky Fortress pack ) diye bir DLC istiyor onu satın almanız lazım almadan Full Save yapılmıyor bu sorun çözülmüştür.
Düzeltme DLC'yi satın almadan oynaya bileceğiniz bir Save dosyası buldum buyurun burada: SAVEGAME: 100 % Complete! ALL UNLOCKED – Just Cause 3 Mods
Yüklenen kaydı görüp açmıyor mu? Kaydı hiç görmüyor mu?

Yüklenen kayıdı görüyor ama açmıyor 2 tane seçenek çıkıyor ya yeni oyun başlatacağım ya da oyundan çıkacağım.
Sorunu çözdüm eğer oyuna Full Save atarsanız ( just cause™ 3 DLC: Sky Fortress pack ) diye bir DLC istiyor onu satın almanız lazım almadan Full Save yapılmıyor bu sorun çözülmüştür.
Düzeltme DLC'yi satın almadan oynaya bileceğiniz bir Save dosyası buldum buyurun burada: SAVEGAME: 100 % Complete! ALL UNLOCKED – Just Cause 3 Mods

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…