Just Cause 4 alınır mı?

Ahahaha cidden tam bir oksijen israfısın. Neyse seninle tartışmaya girip boş yere ban yemeye değmez. O yüzden bildiğini okumaya devam edebilirsin sorun yok.
Merak etme ben senin gibi oksijen israfı değilim kendini bana benzetme.

4'ü daha birkaç gün önce bitirdim. Pek bir olayı yok aslında. Bazı noktalarda(bölge ele geçirme) tekrara düşüyor. Grafik olarak beni tatmin etti. Bunun dışında asıl olayı olan yakıp yıkmak zevkliydi. Uygun fiyata alınabilir. Bu arada eğer alırsanız ve oyununuz Save almaz ise PC'de bir yan hesap açın ve oradan oynayın. Hesapta Türkçe karakter olunca Save almıyor(bende ğ vardı). Bende bir hesap açıp A harfi yaptım adını. O şekilde Save aldı ve oyunu bitirdim.

4'ü daha birkaç gün önce bitirdim. Pek bir olayı yok aslında. Bazı noktalarda(bölge ele geçirme) tekrara düşüyor. Grafik olarak beni tatmin etti. Bunun dışında asıl olayı olan yakıp yıkmak zevkliydi. Uygun fiyata alınabilir. Bu arada eğer alırsanız ve oyununuz Save almaz ise PC'de bir yan hesap açın ve oradan oynayın. Hesapta Türkçe karakter olunca Save almıyor(bende ğ vardı). Bende bir hesap açıp A harfi yaptım adını. O şekilde Save aldı ve oyunu bitirdim.
Tamamdır hem bug çözümü hemde önerin için teşekkürler.

Oyunda yön tuşlarını değiştiremiyorduk, bu son güncellemelerle düzeldi mi o yoksa hala "w a s d" ile oynamak zorunda mıyız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı