Çözüldü Just Cause 4 çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Xerneas12

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci
1 x AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 MPK İşlemci (65642)

Anakart
1 x Msi Pro A620M-E AMD A620 AM5 Soket DDR5 6000(OC)MHz mATX Anakart (65691)

Ekran Kartı
1 x MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 3X OC GDDR6X 192Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (72632)

Bellek
1 x Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 DDR5 Gaming Ram (FLBD516G5600HC40BDC01) (66222)

SSD
1 x MSI Spatium M450 500GB
Epic Games üzerinden Just Cause 4 aldım oyuna giriyorum fakat daha açılış görevini oynayamadan oyun donup kalıyor sürekli kapatıp açıyorum silip tekrar yükledim grafikleri en düşüğe aldım fakat hala işe yaramıyor. Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Ben yüklerken birkaç kez durdurup başlatmıştım, benzer bir sorum yaşamıştım sonra tek seferde tekrar kurdum sorunsuz açılmıştı.

Ek olarak eğer 12. Nesil Intel işlemci kullanıyorsanız bu sorunu yaşayanlar olmuş şu yazıyı analiz edip deneyebilirsiniz;
I found out what the problem is and it is intel's 12th gen. what you have to do is go into task manager select just cause 4 go to details then set affinity and check all processors. you will have to do this every time you launch the game.
Ben yüklerken birkaç kez durdurup başlatmıştım, benzer bir sorum yaşamıştım sonra tek seferde tekrar kurdum sorunsuz açılmıştı.

Ek olarak eğer 12. Nesil Intel işlemci kullanıyorsanız bu sorunu yaşayanlar olmuş şu yazıyı analiz edip deneyebilirsiniz;
I found out what the problem is and it is intel's 12th gen. what you have to do is go into task manager select just cause 4 go to details then set affinity and check all processors. you will have to do this every time you launch the game.

Çözüm

Ek olarak eğer 12. nesil Intel işlemci kullanıyorsanız bu sorunu yaşayanlar olmuş şu yazıyı analiz edip deneyebilirsiniz;
I found out what the problem is and it is Intel's 12th gen. What you have to do is GO into Task Manager select Just Cause 4 GO to details then set affinity and check all processors. You will have to do this every time you launch the Game.

Sorunu çözdüm. Yazıda söylenenleri yaptım. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı