Just Cause 4 oyun durduruldu hatası

V.Niyazi085

Kilopat
Daha fazla  
Olay gunlugu kayıt sadece Just Cause 4'e ait.
Windows aşağıdakilerden biri nedeniyle dosyasına erişemiyor: Ağ bağlantısında, dosyanın depolandığı diskte veya bu bilgisayara yüklenmiş depolama sürücülerinde bir sorun var; ya da disk yok. Windows bu hata yüzünden Just Cause 4 programını kapattı.
Program: Just Cause 4.
Dosya:

Hata değeri ek veriler bölümünde listelendi.
Kullanıcı eylemi.
1. dosyayı yeniden açın. Bu durum, program yeniden çalıştırıldığında kendiliğinden düzelen geçici bir sorun olabilir.
2. dosyaya yine ulaşılamıyorsa ve:
- Dosya, ağ üzerindeyse, ağ yöneticinizin ağda bir sorun olmadığını ve sunucuyla iletişim kurulabildiğini doğrulaması gerekir.
- Dosya, disket veya CD-ROM gibi çıkarılabilir bir diskteyse, diskin bilgisayara düzgün biçimde yerleştirildiğini doğrulayın.
3. chkdsk komutunu çalıştırarak dosya sistemini denetleyin ve onarın. Chkdsk komutunu çalıştırmak için sırasıyla başlat'ı, çalıştır'ı tıklatın, CMD yazın ve Tamam'ı tıklatın. Komut isteminde, chkdsk /F yazın ve enter tuşuna basın.
4. sorun devam ederse, dosyayı yedek kopyasından geri yükleyin.
5. aynı diskteki diğer dosyaların açılıp açılmadığını belirleyin. Açılmıyorsa, disk bozulmuş olabilir. Bu bir sabit diskse, daha fazla yardım için yöneticinize veya bilgisayar donanımı satıcınıza başvurun.

Ek veriler.
Hata değeri: 00000000.

Hatalı uygulama adı: JustCause4.exe, sürüm: 1.0. 0. 0, zaman damgası: 0x5ea30754.
Hatalı modül adı: JustCause4.exe, sürüm: 1.0. 0. 0, zaman damgası: 0x5ea30754.
Özel durum kodu: 0xc000001d.
Hata uzaklığı 0x0000000016fa5ef0.
Hatalı işlem kimliği: 0x10d0.
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d67d7461e49640.
Hatalı uygulama yolu: E:\oyn\Epic Games\JustCause4\JustCause4.exe.
Hatalı modül yolu: E:\oyn\Epic Games\JustCause4\JustCause4.exe.
Rapor kimliği: FA311447-D621-42BC-BA01-D961964E2527.
Hatalı paket tam adı:
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:

Rapor temiz, ben bir sıkıntı göremedim.

Oyun dosyalarını doğrulayın, ayrıca zaten belirttiğiniz yöntemleri deneyin.

1. Dosyayı yeniden açın. Bu durum, program yeniden çalıştırıldığında kendiliğinden düzelen geçici bir sorun olabilir.

2. Dosyaya yine ulaşılamıyorsa ve:
- Dosya, ağ üzerindeyse, ağ yöneticinizin ağda bir sorun olmadığını ve sunucuyla iletişim kurulabildiğini doğrulaması gerekir.
- Dosya, disket veya CD-ROM gibi çıkarılabilir bir diskteyse, diskin bilgisayara düzgün biçimde yerleştirildiğini doğrulayın.

3. chkdsk komutunu çalıştırarak dosya sistemini denetleyin ve onarın. Chkdsk komutunu çalıştırmak için sırasıyla başlat'ı, çalıştır'ı tıklatın, CMD yazın ve Tamam'ı tıklatın. Komut isteminde, chkdsk /F yazın ve enter tuşuna basın.

4. Sorun devam ederse, dosyayı yedek kopyasından geri yükleyin.

5. Aynı diskteki diğer dosyaların açılıp açılmadığını belirleyin. Açılmıyorsa, disk bozulmuş olabilir. Bu bir sabit diskse, daha fazla yardım için yöneticinize veya bilgisayar donanımı satıcınıza başvurun.

Rapor temiz, ben bir sıkıntı göremedim.

Oyun dosyalarını doğrulayın, ayrıca zaten belirttiğiniz yöntemleri deneyin.

1. Dosyayı yeniden açın. Bu durum, program yeniden çalıştırıldığında kendiliğinden düzelen geçici bir sorun olabilir.

2. Dosyaya yine ulaşılamıyorsa ve:

4. Sorun devam ederse, dosyayı yedek kopyasından geri yükleyin.

5. Aynı diskteki diğer dosyaların açılıp açılmadığını belirleyin. Açılmıyorsa, disk bozulmuş olabilir. Bu bir sabit diskse, daha fazla yardım için yöneticinize veya bilgisayar donanımı satıcınıza başvurun.

Bunlarida denedim, sonuc ayni. Windows olay gunlugunde zaman damgasi diyor ayni bu sekilde:

Kod:
Hatalı uygulama adı: JustCause4.exe, sürüm: 1.0.0.0, zaman damgası: 0x5ea30754
Hatalı modül adı: JustCause4.exe, sürüm: 1.0.0.0, zaman damgası: 0x5ea30754
Özel durum kodu: 0xc000001d
Hata uzaklığı 0x0000000016fa5ef0
Hatalı işlem kimliği: 0x2424
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d67d7d4885de6b
Hatalı uygulama yolu: E:\oyn\Epic Games\JustCause4\JustCause4.exe
Hatalı modül yolu: E:\oyn\Epic Games\JustCause4\JustCause4.exe
Rapor kimliği: d9037f30-bc18-4548-94aa-67c21f7f71a5
Hatalı paket tam adı:
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:

Rapor çok uzun olmuş, gözden kaçması normal. Ben sadece bunu bulabildim ama bu haliyle bile sorunu çözmeyebilir:

C:\Windows\System32\XInput9_1_0.dll

Üstteki dosyayı silip DirectX İndirme Aracını kurun. Yine olmazsa yeni bir rapor paylaşın.

Bahsettiğim hata hala daha duruyor, hatta başka eksik DX dosyaları da gördüm.

Ama sanırım sorunu onlar yaratmıyor. Pek çok kayıp oyun dosyası görüyorum. Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın, düzelmezse silip tekrar kurun. Oyuna save atmadınız değil mi?

Bahsettiğim hata hala daha duruyor, hatta başka eksik DX dosyaları da gördüm.

Ama sanırım sorunu onlar yaratmıyor. Pek çok kayıp oyun dosyası görüyorum. Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın, düzelmezse silip tekrar kurun. Oyuna Save atmadınız değil mi?

Hayır oyunu yukledıgımden berı boyle hata var, duzelmıyor. Kac kere dogrulama yaptım. Iternetten denemeler yaptım. DX SDK dosyalarını sılıp yenıden kurdum, sonuc aynı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı