Just Cause 4 düşük FPS

Tuna11

Hectopat
Arkadaşlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda olan ayarların aynısını yaptım fakat bende 40 FPS gözüküyor.

Arkadaşlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda olan ayarların aynısını yaptım fakat bende 40 FPS gözüküyor.

Hocam neye göre 40 FPS 750 Ti ise normal 3090 sa anormal :D

Sisteminiz kötü bir sistem olmasa bile o kadar ahım şahım bir sistem değil. Sanırım videodaki arkadaş oyunu 4K Max ayarlarda oynuyor sizin sisteminiz Just Cause 4 gibi bir oyunu yüksek ayarlara alıp 4K da açıp oynanabilecek bir sistem değil 1080p ye alıp orta-yüksek ayarlara alın öyle deneyin "1080p derken 1920x1080 gibi bir çözünürlükte deneyin" ve lütfen budan sonra böyle konular açınca sisteminizi, FPS değerlerini, tam olarak oyun ayarlarını belirtin!

Sisteminiz kötü bir sistem olmasa bile o kadar ahım şahım bir sistem değil. Sanırım videodaki arkadaş oyunu 4K Max ayarlarda oynuyor sizin sisteminiz Just Cause 4 gibi bir oyunu yüksek ayarlara alıp 4K da açıp oynanabilecek bir sistem değil 1080p ye alıp orta-yüksek ayarlara alın öyle deneyin "1080p derken 1920x1080 gibi bir çözünürlükte deneyin"

Hocam var bir gariplik 570 8 le 50 FPS ful ayar oynuyordum ben bu oyunu 1080p için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı