Just Cause 4 için alternatif indirme yolu

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Ege Bölgesi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben ücretsiz olduğu zaman Epic Games üzerinden Just Cause 4 almıştım. ISS olarak Türk Telekom kullanıyorum. Fiber paket 150GB kotalı. Bildiğiniz gibi gece 2.00 ve sabah 8.00 arası yapılan indirmeler kotadan düşmüyor ve ben Steam üzerinden bunu ayarlayıp oyunlarımı indiriyordum ancak Epic Games üzerinde bu özellik yok araştırdığım kadarıyla. Ben de oyun dosyalarını torrent olarak bir yerden indirip Epic Games'in içine atmayı düşündüm ama bulamadım. Var mıdır çözüm önerileriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2'de bu kodu yazıp, bilgisayarın 8'de kapanmasını istiyorsanız
Kod:
shutdown -s -t 21600
yazacaksınız. (3600=1 saat ediyor, 21600=6 saat.)

Mesele bilgisayarı kapatmak değil. Gece 2'de uyanmak da mesele değil. Evdeki internet Superbox işyerindeki fiber 150GB olduğu için bilgisayarı işyerinde bırakıp gece 2 ile sabah 8 arası indirme yapmasını sağlamam lazım. Shutdown komutunu zaten biliyorum derste az tahta kapatmadık. 😜

Asla ama asla crack önermiyorum, moderetörler atlamasın üstüme :D Oyunun dosyalarını başka bir yerden al. Epic'e dosya konumu olarak orayı gösterip, dosyaları düzelt yap. Veri indirmiş olmazsın. En kötü oyunun indirdiğin dosyası eskidir bi 4-5Gb yükler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı