Juul için salt likit önerisi

HanzoFerrari

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İşsiz Mühendis
Arkadaşlar bir süredir Juul kullanıyorum ve podları çok pahalı olduğu için artık kendim dolum yapacağım ancak internette şöyle bir göz gezdirdimde sitelerin hiçbiri güvenli değil. ''Sikayetvar.com'' üzerinden hangi siteye baktıysam hepsiyle ilgili sahte likit satıyorlar diye onlarca şikayet vardı. Koskoca internette güvenilir salt likit alabileceğim bir yer yok mu arkadaş? Bilgisi olan varsa beni aydınlatsın.

Ben Smok Nord 2 kullanıyorum. Hazır likit almanızı tavsiye etmem. Uzun süre rafta kalıyorlar ve asla tam tadını alamıyorsunuz. Nbase ve Aromalarımı üstteki siteden alıyorum. Kargo içine ayriyeten hediye likit de gönderiyorlar. Dilediğiniz bir aroma varsa açıklama kısmında rica edebilirsiniz.

Yapımı da oldukça basit. Nbase'yi Aroma şişesinin içine boşaltıyorsunuz. Aroma kapağını kapatıp 1-2 dakika boyunca likit köpürene kadar çalkalıyorsunuz. Sonrasında demlenme süreci olarak da karanlık ve oda sıcaklığında 10-15 gün durması yetiyor.

Nbase ve Aroma tercihimi aşağıdaki resimde görebilirsiniz. Aklınıza takılan bir durum olursa yardımcı olabilirim.

1670593122212.png

Ben Smok NORD 2 kullanıyorum. Hazır likit almanızı tavsiye etmem. Uzun süre rafta kalıyorlar ve asla tam tadını alamıyorsunuz. Nbase ve aromalarımı üstteki siteden alıyorum. Kargo içine ayrıyeten hediye likit de gönderiyorlar. Dilediğiniz bir aroma varsa açıklama kısmında rica edebilirsiniz.

Yapımı da oldukça basit. Nbase'yi aroma şişesinin içine boşaltıyorsunuz. Aroma kapağını kapatıp 1-2 dakika boyunca likit köpürene kadar çalkalıyorsunuz. Sonrasında demlenme süreci olarak da karanlık ve oda sıcaklığında 10-15 gün durması yetiyor.

Nbase ve aroma tercihimi aşağıdaki resimde görebilirsiniz. Aklınıza takılan bir durum olursa yardımcı olabilirim.

Eki Görüntüle 1597772

Hocam ben sistemi anlamadım. Biz bir aroma söylüyoruz bunlar kendilerimi yapıp gönderiyor bize?

Hayır. Firma size ürünleri gönderiyor. Siz evde karışımını yapıp demlenme sürecine bırakıyorsunuz. En iyi tadımı bu şekilde elde edersiniz. Yoksa gidip smok.shop'tan hazır likit siparişleri verebilirsiniz.

Hayır. Firma size ürünleri gönderiyor. Siz evde karışımını yapıp demlenme sürecine bırakıyorsunuz. En iyi tadımı bu şekilde elde edersiniz. Yoksa gidip smok. Shop'tan hazır likit siparişleri verebilirsiniz.

Mesela dinner lady likit alırsam buradan, bunlar aromayı kendileri yapıp gönderiyor yani orijinal dinner lady değil, bunların yaptığı ürün değil mi? Ve fiyatlar diğer sitele göre çok uygun.

Orijinal Dinner Lady reçetesiyle hazırlanmış bir aroma gelecek size. Bir de nBase tercihinde bulunacaksınız. 36 mg Yumuşak içim Salt-S tercih ediyorum ben. Siz de denemek için değerlendirebilirsiniz. Aşağıdaki resimlerde de göreceğiniz üzere Salt nBase ve Aroma kutuları belli bir doluluk oranında geliyor. Bunlar reçeteye uygun en iyi tadımı alabileceğiniz derecedeler. Aroma kutularının tamamını dolduracak şekilde nbase'den dolduruyorsunuz. Sonra bunları çalkalıyorsunuz. Hepsi bu. 10-15 gün içinde hazır oluyor genelde. 120ml likit bana 3 ay civarı gidiyor.

Daha fazla bilgi için Safir Kimya WhatsApp hattıyla iletişime geçebilirsiniz sürekli aktifler ve ilk zamanlar ben de oradan destek alıyordum.

WhatsApp Görsel 2022-12-09 saat 17.02.17.jpg

Anladım hocam. Yani almam gereken ürünler, boş şişe alacağım, beğendiğim bir aroma ve nbase alacağım başka bir şeye gerek var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı