K-lite codec pack ses sorunu

mozkan007

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayardan filmlerimi k-lite üzerinden izliyorum. Geçen gün internette filmlerden daha kaliteli ses elde etmek için sesi reclock audio renderer üzerinden wasapiye çözdürmem gerektiğini okudum. Benim focusrite sapphire-6 usb harici ses kartım var. Kurulumu söylendiği şekilde yapıyorum ancak videoya tıklayınca Reclock issue - the format is not supported by hardware/driver 44100 32 bit PCM 4 channels diye bir uyarı veriyor ve videodan ses gelmiyor. Wasapi kullanmadan çalıştırınca ise bir sorun olmuyor. Sistemim windows 8.1.1 ses kartı sürücüsü vs güncel ses kartım ise maksimum 4 kanal 48000 hz 24 bit ses oynatıyor. Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Edit: Arkadaşlar az önce bu sorunu hallettim ancak bu sefer de videoyu ileri sardırınca sesi kesik kesik ve hızlandırılmış şekilde geliyor bir çeşit buffer sorunu gibi bunu nasıl halledebilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı