Merhaba arkadaşlar ben bilgisayardan filmlerimi k-lite üzerinden izliyorum. Geçen gün internette filmlerden daha kaliteli ses elde etmek için sesi reclock audio renderer üzerinden wasapiye çözdürmem gerektiğini okudum. Benim focusrite sapphire-6 usb harici ses kartım var. Kurulumu söylendiği şekilde yapıyorum ancak videoya tıklayınca Reclock issue - the format is not supported by hardware/driver 44100 32 bit PCM 4 channels diye bir uyarı veriyor ve videodan ses gelmiyor. Wasapi kullanmadan çalıştırınca ise bir sorun olmuyor. Sistemim windows 8.1.1 ses kartı sürücüsü vs güncel ses kartım ise maksimum 4 kanal 48000 hz 24 bit ses oynatıyor. Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Edit: Arkadaşlar az önce bu sorunu hallettim ancak bu sefer de videoyu ileri sardırınca sesi kesik kesik ve hızlandırılmış şekilde geliyor bir çeşit buffer sorunu gibi bunu nasıl halledebilirim?
Edit: Arkadaşlar az önce bu sorunu hallettim ancak bu sefer de videoyu ileri sardırınca sesi kesik kesik ve hızlandırılmış şekilde geliyor bir çeşit buffer sorunu gibi bunu nasıl halledebilirim?
Son düzenleme: