K-pop grubu Mirae'nin konseri iptal edildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumlardaki nickleri görünce Crince'den öldüm
Ciddi anlamda korkunç diyebilirim insanın rüyasına bile girer bunlar.
Çevremde "seni seviyor yo ju sin çınavsh" diyen insanların olduğunu düşünmek bile canımı yakıyor.

Tamam sevebilirsin dinleyebilirsin ama bu kadar abartıda fazla.

Ciddi anlamda korkunç diyebilirim insanın rüyasına bile girer bunlar.
Çevremde "seni seviyor yo ju sin çınavsh" diyen insanların olduğunu düşünmek bile canımı yakıyor.

Büyüyünce geçer diyeceğim fakat bizim sınıfta dönem başında hoca hayallerimizi sormuştu bir tane kız Kore'ye gidip anaokulu öğretmeni olacağım demişti.

Bir ara sırf bunları teker teker "bu kanalı önerme" işaretlemeyle uğraşmamak için uzantı aramıştım. Shorts'ta aşağıya kaydırıyorum, soft**/army** kanallarının her türden saçma videolarına maruz kalıyorum. Umarım bir gün böyle bir uzantı bulabilirim.

K-pop sevmem, hatta nefret ederim ama bu kadar saçma sapan bir sebeple konser iptal etmeleri insanların özgürlüklerini kısıtlamaları anlamına gelir. "Cinsiyetsizleştirme" olayıyla nasıl bir alakası var hiçbir fikrim yok ama bunu silah zoruyla yaptıkları yok, isteyen istediğini yapar. Yetkililer ekonomiden ve vatandaştan taviz verip de bunlarla ilgilenmesin bütün gün. Gitsinler ülkeyi gerçekten ilgilendiren önemli meseleler hakkında birşeyler yapsınlar ara sıra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dini dili değil anlattıkları evrensel yapar hocam. Mealler boşa yapılmadı. Bu kitap arap biri tarafından yazıya geçirildi ve yazan kişi arap. 7 bin 111 dile yazacak hali yok koca kitabı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…