K-pop grubu Mirae'nin konseri iptal edildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumlardaki nickleri görünce Crince'den öldüm
Ciddi anlamda korkunç diyebilirim insanın rüyasına bile girer bunlar.
Çevremde "seni seviyor yo ju sin çınavsh" diyen insanların olduğunu düşünmek bile canımı yakıyor.

Tamam sevebilirsin dinleyebilirsin ama bu kadar abartıda fazla.
 
Ciddi anlamda korkunç diyebilirim insanın rüyasına bile girer bunlar.
Çevremde "seni seviyor yo ju sin çınavsh" diyen insanların olduğunu düşünmek bile canımı yakıyor.

Büyüyünce geçer diyeceğim fakat bizim sınıfta dönem başında hoca hayallerimizi sormuştu bir tane kız Kore'ye gidip anaokulu öğretmeni olacağım demişti.
 
İptal edilmesi haklında yorum yapmayacağım ama K-pop fanları hakkında küçük bir anımı anlatmak istiyorum. Aslında şöyle bu anıdan bahsetmek benim için çok zor çünkü teknolojiyle ilgili videolar izlerken karşıma birden bu video çıktı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şimdi Rusların T90 tankıyla ilgili bilgilendirici video izlerken karşıma bu videonun çıkması size büyük bir olay gibi görünmeyebilir ama bende ciddi bir travma yarattı. Özellikleri yorumları benim gibi bir insan için kalıcı sonuçlara yol açabiliyor. Hatta şuan ilginç bir şekilde ellerim titriyor bu mesajı yazarken çünkü linki kopyalamak için tekrar izlemek zorunda kaldım.
O yüzden iptal edilmesi hakkında olumsuz bir düşüncem yok.
Travma konusunda ciddiyim psikolojimi ciddi anlamda olumsuz etkiledi. Bu video izleyip yorumlarına baktıktan sonra dakikalarca tavana bakıp hayatı sorguladım.
Bir ara sırf bunları teker teker "bu kanalı önerme" işaretlemeyle uğraşmamak için uzantı aramıştım. Shorts'ta aşağıya kaydırıyorum, soft**/army** kanallarının her türden saçma videolarına maruz kalıyorum. Umarım bir gün böyle bir uzantı bulabilirim.
 
K-pop sevmem, hatta nefret ederim ama bu kadar saçma sapan bir sebeple konser iptal etmeleri insanların özgürlüklerini kısıtlamaları anlamına gelir. "Cinsiyetsizleştirme" olayıyla nasıl bir alakası var hiçbir fikrim yok ama bunu silah zoruyla yaptıkları yok, isteyen istediğini yapar. Yetkililer ekonomiden ve vatandaştan taviz verip de bunlarla ilgilenmesin bütün gün. Gitsinler ülkeyi gerçekten ilgilendiren önemli meseleler hakkında birşeyler yapsınlar ara sıra.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
7 tane eşcinseli dans ederken görmek senin kültürel yapını değiştiriyorsa sorun dans edende değil sendedir, eşcinsellik içinde var demek dışarı çıkmaya yer arıyor. Bende hiç öyle dürtüler uyandırmıyor mesela eşcinseller veya kadına benzeyen erkekler.

O zaman kitapta evrensel yazmasın arkadaşım, ben anadilimi kullanmaktan men edilecek arapların diline mecbur bırakılacaksam bu din nasıl evrensel oluyor?
Dini dili değil anlattıkları evrensel yapar hocam. Mealler boşa yapılmadı. Bu kitap arap biri tarafından yazıya geçirildi ve yazan kişi arap. 7 bin 111 dile yazacak hali yok koca kitabı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı