Hocam anakartınız Z serisi mi? Büyük ihtimal değil ve sanırsam BIOS'dan OC yapamadınız uygulamalar ile yapmaya çalışıyorsunuz. Eğer anakartınız elverişli değilse yapamazsınız.
Hocam anakartınız Z serisi mi? Büyük ihtimal değil ve sanırsam BIOS'dan OC yapamadınız uygulamalar ile yapmaya çalışıyorsunuz. Eğer anakartınız elverişli değilse yapamazsınız.
Z serisi değil. İlk kez bilgisayar topladığımdan hiç dikkat etmedim anakarta. İşlemci hızı arttırabiliyor ama arttırmaya çalıştığımda yine eski haline dönüyor. (Gigabyte GA-P61-S3)
Z serisi değil. ilk kez bilgisayar topladığımdan hiç dikkat etmedim anakarta. İşlemci hızı arttırabiliyor ama arttırmaya çalıştığımda yine eski haline dönüyor.(Gigabyte GA-P61-S3)
Ben açmıştım konu. O anakart ile yapılmaz dediler. Anlamadım gitti hani BIOS'da CPU hız arttırma kısmı olmasa dicem olmuyor falan ama baya gözümün önünde var Youtube'da baktım hiçbir video falan yok.
Ben açmıştım konu. O anakart ile yapılmaz dediler. Anlamadım gitti hani BIOS'da CPU hız arttırma kısmı olmasa deceğim olmuyor falan ama bayağı gözümün önünde var YouTube'da baktım hiçbir video falan yok.