K30AD_M31AD_M51AD_M32AD yeniden başlat yapmıyor

aykut025

Hectopat
Merhaba K30AD_M31AD_M51AD_M32AD 802 kodlu hazır sistem ASUS PC'ye ait anakarta BIOS güncellemesi yaptım güncellemden sonra PC biraz yavaşladı gibi geldi ama esas önemli olan PC yedinen başlat komutunu verdikden sonra yeniden başlat yapmıyor fakat PC çalışmaya devam ediyor sistemde Windows 10 64 Bit kurulu.
Yüklediğim BIOS ise son çıkan 2015 tarihli K30AD_M31AD_M51AD_M32AD BIOS'u BIOS içinde bir ayarmı yapmak mı gerekiyor ya da farklı bir işlem mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
anakartın modeline göre yaptım zaten içinde M51AD yazıyor kartın üstünde fakat asus ortak bıos çıkarmış herhalde K30AD_M31AD_M51AD_M32AD 802 bıos kodu ile sorun yeniden başlatma için bıos ayarı varmı onu bulmak istiyorum

Son düzenleme:
tekrar merhaba yukardaki mesajımda anakartın aliexpres satışındaki resmi ve bilgileri mevcut ayrıca bıos yükledikden sonraki bıos ekranıda mevcut speccy ile baktıgımda da model olarak bu gözüküyor K30AD_M31AD_M51AD_M32AD son bıos versiyon 802 kodlu fakat 81m e olarak baktıgımda asusunu 2018 tarihli başka bir bıosu çıkıyor fakat onu yüklemiyor bıos yüklerken buna ait degil gibi birşey yazıp iptal ediyor yüklemeyi dedigim gibi şuanki biosda pc çalışıyor yeniden başlata girmiyor

yukardaki mesajımda resimli olarak ekledim bıosun güncel resmi ve anakartın aliexpres satış ilanı mevcut ayrıca speccy ilede baktıgımda K30AD_M31AD_M51AD_M32AD 802 bu yazıyor asusun h81m kodlu 2018 sürüm bıosuda var ama yüklenmiyor

speccy

Üretici ASUSTeK COMPUTER INC.
Model K30AD_M31AD_M51AD_M32AD (SOCKET 1150)
Sürüm Rev X.0x
Yonga Tedarikçisi Intel
Yonga Modeli Haswell
Yonga Revizyonu 06
Güneyköprüsü Tedarikçi Intel
Güneyköprüsü Modeli H81
Güneyköprüsü Revizyon C2
System Temperature 122 °C
BIOS
Marka American Megatrends Inc.
Sürüm 0802
Tarih 3.08.2015
çözüm önerisi olan yok herhalde
güncel cevap bekleniypr

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı