K50 klavye alınır mı?

Switch markasını söyler misin?

500-600 TL arası önerebileceğin klavye var mı?
Sarftech T60 alabilirsiniz. Ziyoulang T60 ile aynı klavye Türkiye'ye kendi isimleriyle getiriyorlar. Başka satıcılarda Vooka ve Isweep T60 diye aratarak bulabilirsiniz. Hangisi daha ucuzsa alabilirsiniz mekanik klavye Jixian switch.

Sarftech T60 alabilirsiniz. Ziyoulang T60 ile aynı klavye Türkiye'ye kendi isimleriyle getiriyorlar. Başka satıcılarda vooka ve ısweep T60 diye aratarak bulabilirsiniz. Hangisi daha ucuzsa alabilirsiniz mekanik klavye jixian Switch.

Siparişi iptal edemiyorum neyse geçmiş olsun yapacak bir şey yok teşekkür ederim.

Sarftech T60 alabilirsiniz. Ziyoulang T60 ile aynı klavye Türkiye'ye kendi isimleriyle getiriyorlar. Başka satıcılarda vooka ve ısweep T60 diye aratarak bulabilirsiniz. Hangisi daha ucuzsa alabilirsiniz mekanik klavye jixian Switch.

Merhaba hocam ben bu klavyeyi almak istiyorum ama Rainbow olduğunu söylüyorlar. Ben RGB hastası biriyim bu klavyenin RGB modeli var mıdır?

Merhaba hocam ben bu klavyeyi almak istiyorum ama Rainbow olduğunu söylüyorlar. Ben RGB hastası biriyim bu klavyenin RGB modeli var mıdır?

Birden fazla renk seçeneği var çok şık duruyor klavye üzerinde ve tamamen RGB klavye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…