K50 klavye alınır mı?

Geçen gün aldım bugün kargodan gelecek ben size iyi mi kötümü iyice açıklama yaparım.

Gayet güzel klavye Switch sesleri sorunsuz hiç alınmamış klavyelere kötü yorum yapanlara aldırmayın tavsiye ediyorum parasına göre bayağı F/P ürünü ve klavye dokusu çok güzel özellikle beyaz olanı aşırı iyi almanı kesinlikle tavsiye ediyorum dostum.

Yukarıda söylediğim gibi bu fiyat bandında kaçırmayın derim 10 numara bir klavye :)

Yanıt verdim konunuza içinde klavye hakkında şüphe kaldıysa soru sorabilirsin bana ☺️
Switch markasını söyler misin?

500-600 TL arası önerebileceğin klavye var mı?
Sarftech T60 alabilirsiniz. Ziyoulang T60 ile aynı klavye Türkiye'ye kendi isimleriyle getiriyorlar. Başka satıcılarda Vooka ve Isweep T60 diye aratarak bulabilirsiniz. Hangisi daha ucuzsa alabilirsiniz mekanik klavye Jixian switch.

Sarftech T60 alabilirsiniz. Ziyoulang T60 ile aynı klavye Türkiye'ye kendi isimleriyle getiriyorlar. Başka satıcılarda vooka ve ısweep T60 diye aratarak bulabilirsiniz. Hangisi daha ucuzsa alabilirsiniz mekanik klavye jixian Switch.

Siparişi iptal edemiyorum neyse geçmiş olsun yapacak bir şey yok teşekkür ederim.

Sarftech T60 alabilirsiniz. Ziyoulang T60 ile aynı klavye Türkiye'ye kendi isimleriyle getiriyorlar. Başka satıcılarda vooka ve ısweep T60 diye aratarak bulabilirsiniz. Hangisi daha ucuzsa alabilirsiniz mekanik klavye jixian Switch.

Merhaba hocam ben bu klavyeyi almak istiyorum ama Rainbow olduğunu söylüyorlar. Ben RGB hastası biriyim bu klavyenin RGB modeli var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı