K50 klavye alınır mı?

Geçen gün aldım bugün kargodan gelecek ben size iyi mi kötümü iyice açıklama yaparım.

Gayet güzel klavye Switch sesleri sorunsuz hiç alınmamış klavyelere kötü yorum yapanlara aldırmayın tavsiye ediyorum parasına göre bayağı F/P ürünü ve klavye dokusu çok güzel özellikle beyaz olanı aşırı iyi almanı kesinlikle tavsiye ediyorum dostum.

Yukarıda söylediğim gibi bu fiyat bandında kaçırmayın derim 10 numara bir klavye :)

Yanıt verdim konunuza içinde klavye hakkında şüphe kaldıysa soru sorabilirsin bana ☺️

Hocam konu çok önce açılmış ama bir şey sorabilir miyim klavyeyi hala kullanıyor musunuz sıkıntısı var mı sorunsuz mu şimdiden teşekkürler.

Hocam konu çok önce açılmış ama bir şey sorabilir miyim klavyeyi hala kullanıyor musunuz sıkıntısı var mı sorunsuz mu şimdiden teşekkürler.

Aynısını arkadaşım almıştı. Düşük bütçede iyi bir klavye performansı beklemeyin internet kafeden, sahibinden ya da dosttan arkadaştan kullanılmayan veya az kullanılmış klavyeleri tercih edin bütçe çıkamıyorsanız. Onun dışında bu bütçede klavye sizi tatmin etmez.

Aynısını arkadaşım almıştı. Düşük bütçede iyi bir klavye performansı beklemeyin internet kafeden, sahibinden ya da dosttan arkadaştan kullanılmayan veya az kullanılmış klavyeleri tercih edin bütçe çıkamıyorsanız. Onun dışında bu bütçede klavye sizi tatmin etmez.

Önerebileceğiniz klavye var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı