K552-2 vs AOC GK500 vs Monster K3

@pandaaa Ne kadardır kullanıyorsunuz klavyeyi? Benim bir haftam bugün doldu, bu tuşlardan gelen yay sesi azalacak mı merak ediyorum. Yoksa hep arkada spotify açık çalışmak zorunda kalacağım galiba.
Sanırım 2 ay oldu. Nasıl bir ses? Ben hiç rahatsız edici bir ses duymuyorum, kaliteli switch kullanıyor aslında.

Sanırım 2 ay oldu. Nasıl bir ses? Ben hiç rahatsız edici bir ses duymuyorum, kaliteli switch kullanıyor aslında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 4.44'e bakın. Bu şekilde o arkadan gelen yay sesi gibi. Tuşun sesi değil, switchten gelen yay sesi. Bende fazlaca geliyor, buradaki bir dostum geçeceğini söyledi ama bakalım. Siz duyuyor musunuz bu sesi? Bir de G1-G5 tuşlarına macro ataması yapmayı başarabildiniz mi? Bende Fn+F1-F5 hiçbir şey yapmıyor.

Dakika 4.44'e bakın. Bu şekilde o arkadan gelen yay sesi gibi. Tuşun sesi değil, switchten gelen yay sesi. Bende fazlaca geliyor, buradaki bir dostum geçeceğini söyledi ama bakalım. Siz duyuyor musunuz bu sesi? Bir de G1-G5 tuşlarına macro ataması yapmayı başarabildiniz mi? Bende Fn+F1-F5 hiçbir şey yapmıyor.
Kusura bakmayın, yazamadım. Ben bu sese dikkat etmemiştim, dikkat ederek kullandım ancak gerçekten klavyenin dibine girdiğimde hafif bir yay sesi geliyor. Klavyeyi kullandıkça geçiyor olabilir, çoğu mekanik klavyede klavyenin ‘oturması’ gerektiği hakkında bir şeyler okumuştum. Macro işini ben de beceremedim çünkü bu konuda hiç bilgi sahibi değilim, klavyeyi rahatlığına ve sesine göre alıyorum sadece. Biraz uğraşayım becerebilirsem haber veririm.

@pandaaa Aman reis yok uğraşma olmuyor çünkü kafayı yersin boş yere. Yazılıma güncelleme gelir de çalışırsa ben tüm dünyaya ilan edeceğim bu durumu zaten, kaç tane mail attım adamlara cevap yok hala. Keşke ben de dibine girince duysam o sesi baya hep duyuyorum. Umarım sizinki gibi düzelir bendeki de. Teşekkür ederim ilgilenip baktığınız için.

@pandaaa Aman reis yok uğraşma olmuyor çünkü kafayı yersin boş yere. Yazılıma güncelleme gelir de çalışırsa ben tüm dünyaya ilan edeceğim bu durumu zaten, kaç tane mail attım adamlara cevap yok hala. Keşke ben de dibine girince duysam o sesi baya hep duyuyorum. Umarım sizinki gibi düzelir bendeki de. Teşekkür ederim ilgilenip baktığınız için.
Umarım düzelir. Yazılımında bazı yerler çalışmıyor onun ben de farkındayım ancak çok yeni bir klavye görmezden gelmeye çalışıyorum. Rahatlığı her şeyi solda sıfır bırakıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı