K555UB-XO099D GTA V Ani GPU Kullanımı Düşüşü

InMyHell

Kilopat
Katılım
26 Mayıs 2015
Mesajlar
396
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar oyun oynarken GPU bir anda %0-70 arası değişiyor, FPS drop yiyorum ve 1 saniye sonra tekrar normale dönüyor. İlk önce şarj cihazı takılı oynamayı denedim ama yinede nafile. Nvidia Denetim Masası'ndan ayar da yaptım. GPU Hızı da 540'ı geçmiyor. En kısa zamanda video yükleyeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Laptop Özellikleri:
i5-6200
GT 940M
4 GB RAM
GTA5_2016_03_22_07_19_38_154 (2).png
Arkadaşlar gördüğünüz gibi 540 MHz.

Arkadaşlar "Core Clock" ve "Memory Clock"un böyle olması normal mi?
Ekran Alıntısı.PNG
 
Fazla anlamıyorum ama bendede ani FPS droplar oluyo. İlk nvidia denetim masasından ayarları yap sonra gta5 den nüfus yoğunluğunu falan düşür tüm ayarları mediuma al. Advanced graphicde herşeyi kapa. Son olarak graphic settingse gir ilk ayarı off yap. Ben böylece oynama süremi 2 saat arttırdım önceden 2 görevden sonra kasmaya başlıyordu böyle.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı