Çözüldü K556UQ laptop internet erişimi yapamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Bir anda kablosuz özelliğini kaybetti. Önceki konuda Update yapmamı gerektiğinden bahsetmiştiniz yaptım fakat olmamıştı, sonra sıfırladım hala düzelmedi. Bir türlü kablosuz internete bağlanmıyor. Sekme açılmıyor hatta.

Çözüm
Dediginiz şey bu olabilir mi?

Eğer buysa, yanıp yanmadigini nasıl anlariz.

Evet hocam aynen bu. Bir çıkarıp takın hocam bilgisayarı ters çevirin açın bilgisayarı bakın gelmişmi. Bir pinleri silgi ile silmeyide deneyebilirsiniz. Yine gelmezse bir sorun var demektir yenisini almanız gerekebilir.

Ama hocam anteni bile yok gözüküyor 20M'den nasıl çekiyor anlamış değilim :D
Bir anda kablosuz özelliğini kaybetti. Önceki konuda Update yapmamı gerektiğinden bahsetmiştiniz yaptım fakat olmamıştı, sonra sıfırladım hala düzelmedi. Bir türlü kablosuz internete bağlanmıyor. Sekme açılmıyor hatta.

Hocam tuşlara bakabilirmisniz acaba laptoptaki? Bende bir laptop vardı altındaki tuşa elim çarpmış Wi-Fi kapanmıştı. Ancak eğer yoksa Wi-Fi kartı yanmış demektir olmayan durum değil değiştirmek gerek.

Hocam tuşlara bakabilirmisniz acaba laptoptaki? Bende bir laptop vardı altındaki tuşa elim çarpmış Wi-Fi kapanmıştı. Ancak eğer yoksa Wi-Fi kartı yanmış demektir olmayan durum değil değiştirmek gerek.

Klavyede Wi-Fi tuşuna benzeyen tuş göremiyorum. Zaten 2 tanesi silik.

Aygıt yöneticisinde sürücülerde problem var mı?

Nasıl anlarım?

Klavyede Wi-Fi tuşuna benzeyen tuş göremiyorum. Zaten 2 tanesi silik.

Nasıl anlarım?

Dosya Ekleri

• IMG_20230717_171420.jpg
    IMG_20230717_171420.jpg
    208,6 KB · Görüntüleme: 23
Hocam tüm güncellemeleri bitirmeme rağmen hala etki etmedi.

Wi-Fi adaptörünün ölü olduğunu kesinkes nasıl anlarız? Ethernet kablosuyla bağlamak ve Wi-Fi adaptörü ayrı şey değil mi?

Alakası bile yok. Ethernet bağlanabiliyorsunuz zannediyorum. Wi-Fi adaptörü ayrı bir kart ve takıldığı ayrı bir yer var. Wi-Fi kartları yanabiliyor çok yüksek ısıda çalışıyorlar zaten başıma gelmedi değil tek çözüm değiştirmek. Ama siz yine de bilgisayarı sökün bir bakın belki yerinden oynamıştır biraz.

Hocam tüm güncellemeleri bitirmeme rağmen hala etki etmedi.

Wi-Fi adaptörünün ölü olduğunu kesinkes nasıl anlarız? Ethernet kablosuyla bağlamak ve Wi-Fi adaptörü ayrı şey değil mi?

Laptop için açıp bakmak lazım belki kabloları yerinden çıkmışsa tekrardan yerine takabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı