Çözüldü K556UQ laptop internet erişimi yapamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Bir anda kablosuz özelliğini kaybetti. Önceki konuda Update yapmamı gerektiğinden bahsetmiştiniz yaptım fakat olmamıştı, sonra sıfırladım hala düzelmedi. Bir türlü kablosuz internete bağlanmıyor. Sekme açılmıyor hatta.

Çözüm
Dediginiz şey bu olabilir mi?

Eğer buysa, yanıp yanmadigini nasıl anlariz.

Evet hocam aynen bu. Bir çıkarıp takın hocam bilgisayarı ters çevirin açın bilgisayarı bakın gelmişmi. Bir pinleri silgi ile silmeyide deneyebilirsiniz. Yine gelmezse bir sorun var demektir yenisini almanız gerekebilir.

Ama hocam anteni bile yok gözüküyor 20M'den nasıl çekiyor anlamış değilim :D
Şu resimde de gördüğünüz gibi takılı laptopunuzda yeri değişebilir. 2 tane anten olacak kartı sökerken onları çıkartın. M.2 SSD gibi takılı(çok alakası yok ancak örnekleme için kullandım)

Dosya Ekleri

• mini-pci-e-wireless-card.jpg
    mini-pci-e-wireless-card.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 35
Hocam aslında bir Wi-Fi kart bulursanız da takabilirsiniz.

Eğer içini açıp Wi-Fi kartının modelini söylerseniz yardımcı oluruz.

Sizin laptoptaki Wi-Fi kartı bu gibi gözüküyor. Attığım linkteki yurtdüşündan geliyor ancak yurt dışında olmayanları da var Amazon Prime ile kargo bedava diye biliyorum eğer yoksa alırsınız ilk ay 1 TL diye biliyorum.

Son düzenleme:
Hocam aslında bir Wi-Fi kart bulursanız da takabilirsiniz.

Eğer içini açıp Wi-Fi kartının modelini söylerseniz yardımcı oluruz.

Sizin laptoptaki Wi-Fi kartı bu gibi gözüküyor. Attığım linkteki yurtdüşündan geliyor ancak yurt dışında olmayanları da var Amazon Prime ile kargo bedava diye biliyorum eğer yoksa alırsınız ilk ay 1 TL diye biliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20230717_182458.jpg
    IMG_20230717_182458.jpg
    167,5 KB · Görüntüleme: 27

Evet hocam aynen bu. Bir çıkarıp takın hocam bilgisayarı ters çevirin açın bilgisayarı bakın gelmişmi. Bir pinleri silgi ile silmeyide deneyebilirsiniz. Yine gelmezse bir sorun var demektir yenisini almanız gerekebilir.

Çözüm

Yok hocam yanlış anladınız. İş yerinde, modemin yanında duruyor yani modem tavana sabit gibi bir şey. E laptopta Ethernet çekmek için 1M bile yeter fakat bu sefer de kablo örümcek ağı gibi sarkar. Estetik açıdan 20M dedim dolastira dolastira. Zaten tahminimce 20M bile fazla gelir.

Yok hocam yanlış anladınız. İş yerinde, modemin yanında duruyor yani modem tavana sabit gibi bir şey. E laptopta Ethernet çekmek için 1M bile yeter fakat bu sefer de kablo örümcek ağı gibi sarkar. Estetik açıdan 20M dedim dolastira dolastira. Zaten tahminimce 20M bile fazla gelir.

Tamam hocam bende dedim herhalde evi çok büyük :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı